Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Darmowa reklama Microsoft - Bydgoszcz

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Radziok13

Radziok13
  • 109 posts

Posted 25 March 2009 - 16:27

Przed chwilą oglądałem Wydarzenia na Polsacie, mówili coś o tym że Bydgoszcz nakręciła sobie reklamówkę w której często pojawia sie Windows:-x itp. Co więcej, pod koniec filmiku przez jakiś czas pokazane jest jak ktośtam (ktoś ważny z Bydzi) zachwala Microsoft, Windowsa i Pakiet Office. Pokazywane jest jak otwiera chyba Outlook, rozmawia z kimś przez Microsoft Messeneger, itd. Microsoft Polska twierdzi że nie opłacali nic Bydgoszczy aby pojawił się w tej reklamie Windows i inne oprogramowanie Microsoft. Pod koniec reportażu jakiś koleś z jakiegos wydawnictwa czy coś(nie pamiętam dokładnie) który oczywiście ma Macbooka :lol: (chyba air, oczywiście było widać jabłko:-D ) i mówił że w takiego typu filmikach nie powinny pojawiać się reklamy innych firm. Co o tym sądzicie?

#2 sali128

sali128
  • 2873 posts
  • SkądGdynia, Poland

Posted 25 March 2009 - 17:00

Ale i tak na wiekszosci reklam pojawiaja sie sprzety Apple,wiec niby czemu Microsoft mialby nie byc widoczny? Nie widze w tym nic zlego.

#3 Radziok13

Radziok13
  • 109 posts

Posted 25 March 2009 - 17:09

Tak, dobrze o tym wiem, ale w reklamach w których pojawiają się maki nikt ich nie zachwala przez kilkadziesiąt sekund.

#4 sali128

sali128
  • 2873 posts
  • SkądGdynia, Poland

Posted 25 March 2009 - 21:07

Racja,ale wiele osob moze sobie pomyslec,ze Mac'ki sa fajne bo sa czesto w reklamach,a skoro raz na milion pojawil sie Windows to go zachwalali. Tak,zeby proporcje zachowac :)

#5 Boken

Boken
  • 138 posts
  • SkądŁowicz

Posted 25 March 2009 - 22:25

Na nowej reklame Nike jest Apple. Ciężko żeby go tam nie było :D Teraz w wiadomościach pokazują polski oddział na uniwersytecie columiba w Nowym Yorku. Jest chyba biblioteka. I tak kamera przejeżdżają, a tam dwuch kolesi z MB. I nic innego xD

#6 bar-trek

bar-trek
  • 6159 posts

Posted 26 March 2009 - 06:57

Na nowej reklame Nike jest Apple.
Ciężko żeby go tam nie było :D

Teraz w wiadomościach pokazują polski oddział na uniwersytecie columiba w Nowym Yorku.
Jest chyba biblioteka.
I tak kamera przejeżdżają, a tam dwuch kolesi z MB. I nic innego xD

fakt, dosyć mocno jest pokazywany :P
co do tej reklamy to jej nie widziałem ( tej w wydarzeniach )
znalazłem :

Wiceprezydent Bydgoszczy i jego ludzie grają w filmie Microsoftu

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users