Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPod Nano: obudowa/panel!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 wakoman

wakoman
  • 962 postów
  • SkądMiami, Gdynia

Napisano 14 września 2006 - 21:03

Witajcie :) Otoz mam pytanko do Was ;> Czy można gdzies kupic panel/obudowę na ipoda nano (oryginalny oczywiscie)? Nie chodzi mi o zaden pokrowiec a po prostu o obudowe. I jeszcze chcialbym wiedziec, jak zdjąć obudowe z tego szanownego urządzenia :) Z gory dzieki za pomoc.:grin: Pozdro!

#2 Sledziu

Sledziu
  • 430 postów
  • SkądWr

Napisano 15 września 2006 - 20:04

oczywiscie ze mozna kupic, nawet w sadzie.. tylko ceny troche rozwalają.. napisz do nich to ci napiszą.. i nawet ci sami wymienią :D tylko spadniesz z krzesła za jaką kasę...

#3 zaba555

zaba555
  • 7 postów
  • SkądBełchatów, PL

Napisano 17 września 2006 - 08:14

Gdzies na allegro widzialem goscia ktory mial aukcje z czesciami do Nano byly obudowy wyswietlacze itd...

#4 JEDI_V-03965dee98

JEDI_V-03965dee98
  • 2 630 postów

Napisano 17 września 2006 - 08:21

Czytalem,ze przy nowej seri iPodow kupujac ktorego kolwiek przez sklep on-line mozna sobie zarzyczyc wygrawerowanie jakiegos napisu,czy ta usluga dotyczy rowniez sklepu on-line sadu?????

#5 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 17 września 2006 - 09:28

Czytalem,ze przy nowej seri iPodow kupujac ktorego kolwiek przez sklep on-line mozna sobie zarzyczyc wygrawerowanie jakiegos napisu,czy ta usluga dotyczy rowniez sklepu on-line sadu?????

na "starych" nano i video tez mozna grawerowac. nie wiem czy dotyczy to sadu.

#6 Wookasch

Wookasch
  • 306 postów
  • SkądBerlin

Napisano 17 września 2006 - 09:59

Grawerowanie juz od bardzo dawna jest przeciez (zagramanica)

#7 sel4

sel4
  • 787 postów
  • SkądGdynia

Napisano 17 września 2006 - 10:02

jasne, na pewno sad wygraweruje na ipodzie :D:D:D Chyba swoje logo i kontakt do nich.

#8 Krzysiek

Krzysiek
  • 4 184 postów

Napisano 17 września 2006 - 12:07

jasne, na pewno sad wygraweruje na ipodzie :D:D:D Chyba swoje logo i kontakt do nich.

jak ja zamawialem ipoda z stanow, wygrawerowalem sobie napis "think different" :) zajeb^%$ to bygladalo jak byl nowy, teraz tyl jest strasznie porysowany dlatego to juz nie robi takie wrazenia. w sadzie chyba mozna zamowic takiego ipoda, ale oni zamawiaja go z Apple Europe, termin to oczywiscie 2-3 tyg i nie jestem pewnien czy cos sie za to placi.

#9 JEDI_V-03965dee98

JEDI_V-03965dee98
  • 2 630 postów

Napisano 17 września 2006 - 13:49

chce kupic nowa szufelke,ktora podobno wykonana jest z alu i na niej wygrawerowac napis,na starej raczej kiepsko by to wygladalo

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych