Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

cydia, jak to sie je

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Zabuza

Zabuza
  • 21 postów

Napisano 18 marca 2009 - 23:17

Witam

Przedstawiam koleine swoje pytanie z serii: LAIK.

Witam zrobilem w swoim iphonie JB mam cydie wchodze w zakładki section, search itd pokazuje mi sie lista programów, ale nie moge znaleźć 2 programów które mnie najbardziej obecnie interesuja tzn:

- Boss Prefsa

- readdledocs

cos pewnie zle robie bo inne programy mi sie pojawiają a te nie. Poprosze o jakas wskazówke jak wy to robicie krok po kroku.

Mam jeszcze jedno pytanko czy z cydii mozna korzystac w pc tzn czy moge sobie sciągnąć cos z netu z pc i pozniej z kabla wrzucic do ip??

Pozdrawiam

---- Dodano 18-03-2009 o godzinie 23:55 ----
Boss Prefsa juz mam ale nie moge namierzyć:

- readdledocs czy jest on z cydii czy installera na jakim serwerze on jest. Ewentualnie poprosze o inny program do otwierania office i pdf.

Mam jeszcze jedno pytanko czy programem na pc cider2 da sie zainstalować programy bez konieczności by iphone łączył sie z netem. Pytam bo u mnie to nie działa wyszukuje mi wszystkie paczki niby daje do ip ale moge dodac tylko do CACHE CYDIA a nie do AUTO INSTALL.

I jeszcze jedno pytanko jak zainstalować paczke z rozkładem mpk w instrukcji napisane jest ze trzeba wpisać nazwe, ale gdzie ja wpisac. Sama paczke juz sciagnąłem ale nie widze jej ikonki w menu głównym. Bede wdzieczny za podpowiedzi.

Pozdrawiam

#2 behamod

behamod
  • 103 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 19 marca 2009 - 00:38

zainstaluj wszytstkie repo a bedziesz mial szukane przez cieie programy, co do plikow pdf, txt i innych jest jeszcze Air Sharing

#3 Zabuza

Zabuza
  • 21 postów

Napisano 19 marca 2009 - 07:39

to w takim wypadku moge fostać adres tego repozytorium, albo ich spis?? Aha i jak odpalić rozkład jazdy mpk?? ...Widze ze oba programy sa płatne. Znacie jakies darmowe odpowiedniki?? Albo poprosiłbym namiar na temat gdzie przez safari mozna ogladać pliki txt, offica i pdf bo za chiny nie moge znalezc. Pozdrawiam

#4 guumbass

guumbass
  • 168 postów

Napisano 19 marca 2009 - 15:51

wejdz w CHANGES i aby zaktualizowac podstawowe repozytoria kliknij na gorze ekranu REFRESH. Co do bossprefs, jest nowszy program tego typu - chyba zrobiony przez tych samych ludzi - SBSETTINGS. Duzo fajniejszy, lepiej sie go uruchamia, mozna sciagnac sobie do niego skorki i jest do niego wylaczanie procesow - co prawda do bossprefsa nie szukalem. Moze tez sa, ale sbsettings i tak jest lepszy :) Mpk? Musisz dodac repozytorium myapple.pl wchodzic w MANAGE->SOURCES I na gorze nacisnij EDIT a nastepnie ADD i wpisz: ht tp: //c ydia.m yap ple.pl (bez spacji ;)) Tam chyba jest napisane jak zainstalowac a jak bedziesz mial problemy to poszukaj na forum lub ew PW

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych