Napisano 22 marca 2009 - 14:33
szamanusek1986 : Nie miałem na myśli akurat Twojego postu... jeśli przejrzysz inne wątki dotyczące 3.0 zobaczysz,że o ile się nie mylę conajmniej 2 inne osoby miały problem z działaniem alarmu, dlatego akurat o nim tu wspomniałem zwyczajnie dla przykładu.. tak więc to nic osobistego.
Proszę mnie nie zrozumieć źle, nikomu nie wypominam tego, że jest żądny nowości czy że poprawi mu to samopoczucie jeśli będzie miał w telefonie już teraz coś więcej niż reszta userów. To bardziej tylko takie moje spostrzeżenie z zakresu zjawisk w socjologii:)
Podobnie jak sedpatrick lubie mieć lub przynajmniej wiedzieć o pewnych rzeczach wcześniej. Zwłaszcza wtedy gdy chodzi o coś co może mi umilic i ułatwić jakieś tam codzienne zajęcia w tym wypadku związane z używaniem telefonu. Jednak przynajmniej dla mnie to, że obejrzałem wszystkie nowe funkcje w akcji i poznałem przybliżoną datę kiedy je otrzymam wyczerpuje już ten temat. Być może właśnie dlatego zdumiewa mnie choć odrobinę fakt,że niektórym zależy na becie tak bardzo,że nawet za darmowy soft chcą płacić tylko po to by w jeszcze dalekiej od doskonałej postaci już teraz się nim bawić i to mimo iż nie są developerami.
Miało by to przynajmniej jakieś pozytywne strony, gdyby każdy jeden z tych niecierpliwych wszystkie swoje negatywne doświadczenie przekazał jako feedback do Apple, jednak prawda jest taka, że mało kto to zrobi a koniec konców Apple i tak jeśli kogoś już posłucha to tylko i wyłącznie licencjonowanych developerów. No a już całkiem inną sprawą jest fakt, że jak słusznie zauważył sedpatrick 3.0 to naprawdę żaden cud świata, tylko coś co już dawno powinniśmy mieć, dlatego pewnie nie jeden z nas się zaśmiał kiedy funkcje takie jak copy/cut/paste i mms zgromadzeni na sali developerzy przywitali niemal owacją na stojąco. Swoją drogą takiego przyjęcia nie miały te odkrycia nawet podczas światowej ich premiery, jakieś 7-8 lat temu:)