Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 3.0 - relacja na żywo na MyApple.pl

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
618 odpowiedzi w tym temacie

#401 BlackGhost

BlackGhost
  • 64 postów
  • Skądmiałem wiedzieć , że jest niepełnoletnia ;/

Napisano 17 marca 2009 - 23:52

Piękne te screeny - dzięki za nie !

#402 nevoX

nevoX
  • 855 postów
  • SkądTorun, Poland

Napisano 17 marca 2009 - 23:53

@djKristo czyli na stronach też można zaznaczać? Cudownie :)

#403 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 17 marca 2009 - 23:54

dosyc ladnie to wyglada :)

#404 djKristo

djKristo
  • 899 postów

nie wiem .. screeny znalazłem na necie ;) ale jak widać chyba można :P

#405 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

@djKristo czyli na stronach też można zaznaczać? Cudownie :)

Oczywiście że tak, było omawiane na keynote.

#406 iMac(iek)

iMac(iek)
  • 46 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 17 marca 2009 - 23:55

fajnie, fajnie. jak pójdą aplikacje z 2.x to kupie developera :D

#407 bady93

bady93
  • 138 postów
  • SkądOtwock

Napisano 17 marca 2009 - 23:59

a co dokładnie iPod 1gen dostaną? bo MMS na pewno nie.

#408 Kvczor

Kvczor
  • 1 468 postów

Napisano 18 marca 2009 - 00:00

Wszystko oprócz mms i stereo bluetooth

#409 iMac(iek)

iMac(iek)
  • 46 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 18 marca 2009 - 00:00

pewnie to samo co iPhone 2G tylko bez obsługi rzeczy w które nie są wyposażone np. BT

#410 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 18 marca 2009 - 00:15

ja bym propopnowal aby zamknac ten temat gdyz relacja sie juz skonczyla i jest juz taki temat ze wszystkimi informacjami:

http://www.myapple.p...ele-wiecej.html

ktory mozna otworzyn na KONSTRUKTYWNA debate nt nowego softu :)

#411 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 18 marca 2009 - 00:18

ja bym propopnowal aby zamknac ten temat gdyz relacja sie juz skonczyla i jest juz taki temat ze wszystkimi informacjami:

http://www.myapple.p...ele-wiecej.html

ktory mozna otworzyn na KONSTRUKTYWNA debate nt nowego softu :)

Jakbyś zauważył jest informacja: Dyskusja dotycząca tego newsa znajduje się tutaj: MyApple.pl Portal i Forum Apple link prowadzi tutaj a tamten temat jest zamknięty.

#412 psajcho

psajcho
  • 1 212 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 18 marca 2009 - 00:26

z tą blokadą mmsów dla iPhona 2G to myślę, że to tylko ograniczenie systemowe a nie sprzętowe. przypuszczam, że jak tylko OS 3.0 pojawi się publicznie oraz będzie dla niego jailbreak to pierwsze iPhone'y również zyskają tę opcję.

#413 bezybezy

bezybezy
  • 603 postów

Napisano 18 marca 2009 - 00:27

Jakbyś zauważył jest informacja: Dyskusja dotycząca tego newsa znajduje się tutaj: MyApple.pl Portal i Forum Apple link prowadzi tutaj a tamten temat jest zamknięty.

Proponuję to zweryfikować i ponownie otworzyć tamten temat, gdyż ten osiągnął totalne dno :/

#414 Kvczor

Kvczor
  • 1 468 postów

Napisano 18 marca 2009 - 00:40

A ja mam coś ciekawego:

iPhone 3.0 screenshots : Boy Genius Report

Miłego oglądania! :D

#415 D154573R

D154573R
  • 304 postów

Napisano 18 marca 2009 - 00:41

TTymek - masz iPhone'a z Ery? Daj znać co się zmieni jak zainstalujesz no i nie pytam o możliwość powrótu do 2.2.1 już.

#416 jankor

jankor
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 18 marca 2009 - 00:43

Na prawde zablokowali downgrade? Nawet przez DFU i iTunes 7.7? No no, to chyle czolo :P !

#417 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 18 marca 2009 - 00:43

TTymek - masz iPhone'a z Ery? Daj znać co się zmieni jak zainstalujesz no i nie pytam o możliwość powrótu do 2.2.1 już.

Ja mam fabrycznie bez sim-locka lecz nie martwi mnie powrót do 2.x tylko to: "By installing iPhone OS 3.0 beta software on your Authorized Test Devices, these Devices are permanently “locked” into testing mode and cannot be restored to earlier versions of iPhone
OS. "

#418 TTymek

TTymek
  • 556 postów
  • SkądWrocław/Kępno

Napisano 18 marca 2009 - 00:44

ok dzieks, ale na razie pisza ze sa full iPhone mam z Orange ale jakby co pytajcie sie na PW to powiem jak chodzi :)

#419 pef

pef
  • 109 postów

Napisano 18 marca 2009 - 00:45

ja :)

EDIT: mialem isc spac, ale oplacalo sie :)

haha teraz zobaczylem poprzednie posty.

Zeby bylo uzytecznie i na temat powiem iz w dyskusji dotyczacej softu 3.0

Trzy osoby na stronie torrentu na demonoid.com, powiedzialy ze nie da sie uzyc opcji Restore, i bedzie ciezko to cholerstwo zmienic

Pozdrawiam

TY masz jakis zal do tych MMS ? MMS jest potrzebne. Wiekszosc moich znajomych nie uzywa iphone i nie dostaje e-mail wprost na telefon (push). wole wyslac im MMS niz wysylac e-mail i dzwonic "wiesz, wyslalem Ci zdjecie na e-mail, odbierz jakos teraz". Przestan myslec i zachowywac sie jakby wszyscy wokol mieli iphone.

Uwazam je za zalosne. Po co push, nie wystarczy fetch co 15 minut?

Swoja droga MMS sa na tyle prymitywne ze:

SMS-y są wysyłane do nas przez sieć, a o MMS-a musimy się sami "upomnieć". Dzieje się tak dlatego, że połączenia przez GPRS nie mogą być inicjowane przez sieć. Możliwość taka została zarezerwowana tylko dla terminali (telefonów) ze względu na potencjalną możliwość nadużyć.W związku z tym, aby powiadomić nas o oczekującym MMS-ie sieć wysyła do naszego telefonu tzw. 'WAP pusha'. Jest to nic innego jak SMS zawierający wiadomość w WML-u.

A co o ludziach co nie maja skonfigurowanego MMS a maja maila? I ze mozna odebrac i na kompie i na telefonie bez problem, bez kopiowania i incych kombinacji?

Nie mysle i zachowuje sie jakby wszyscy mieli iPhone. Moze tak tak myslisz ale uwierz mi ze nie tylko iPhone obsluguje maila haha Pewnie cie zaskocze ale niektorzy ludzie maja tez dostep do maila w pracy i w domu! Ale nie mow nikomu..

kropka

#420 jankor

jankor
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 18 marca 2009 - 00:47

O, nawet Dev-Team sie obudzil: Dev-Team Blog - Itchy update fingers

#421 djKristo

djKristo
  • 899 postów

Napisano 18 marca 2009 - 00:47

DO NOT USE THIS*****JUST A WARNING TO ALL NO WAY TO RETORE BACK TO OS 2 ---------- tak ze chyba niestety nie ma możliwości powrotu na 2.X :/

#422 arsen

arsen
  • 798 postów
  • SkądTychy, Poland

Napisano 18 marca 2009 - 00:49

Znając życie mało kto czyta ostrzeżenia i jutro będzie zalew wątków jak wrócić z 3.0 na 2.x, polecam jeszcze nie śpiącym moderatorom na przypięcie ostrzeżenia.

#423 rycho31

rycho31
  • 29 postów

Napisano 18 marca 2009 - 00:50

Z tym badaniem cukru to już przesada, niech wprowadza coś bardziej pożytecznego np. Adobe Flash

Dlaczego tak sadzisz.Jestem cukrzykiem i mnie to ciekawi.

#424 Kvczor

Kvczor
  • 1 468 postów

Napisano 18 marca 2009 - 00:50

Via Dev team blog: "And for those wondering, yes the 3.0 OS is jailbreakable on all devices. It’s just those using 3G yellowsn0w that have to show some restraint and wait for PwnageTool to create a custom IPSW that avoids the baseband update."

#425 mpawel

mpawel
  • 78 postów

Napisano 18 marca 2009 - 00:51

Co na to dev-team:
Dev-Team Blog

"It almost goes without saying, but we will say it anyway :)

With all of the great stuff lined up for us with the 3.0 OS that Apple described today, many 3G owners may find themselves with itchy update fingers. If you find yourself with access to the 3G IPSW for 3.0 via the iPhone Dev Center program, and you are using yellowsn0w, do not update or restore to that official IPSW. You will lose yellowsn0w and find yourself unable to revert the baseband to get it back.

And for those wondering, yes the 3.0 OS is jailbreakable on all devices. It’s just those using 3G yellowsn0w that have to show some restraint and wait for PwnageTool to create a custom IPSW that avoids the baseband update."

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych