Bluetooth w iPod touch ??
Posted 18 March 2009 - 12:05
no i fakt, że płatne to wielkie zaskoczenie nie jest
tak samo z 2.0 było
Posted 18 March 2009 - 12:39
póki co? wczoraj wyszła beta, a tu już jaibreak ma być?
no i fakt, że płatne to wielkie zaskoczenie nie jest
tak samo z 2.0 było
sorka za blad...
no ja wiem ze wczoraj wyszla beta... dlatego tez napisalem ze trzeba bedzie troszke poczekac... ciekaw jestem jak to bedzie wygladalo

a czego sie spodziewac po apple... ? najciekawsze jest to, ze na iphone-a nie jest platne O_o co mnie troszke zagielo... bo co ? bo drozszy ?! i dlatego... ? nie pojmuje polityki apple... jest troszke chora... rozumiem gry... ale kurde od odtwarzacza za ktory dalem okolo 900 zł troszke sie wymaga... przynajmniej zeby cos bylo darmowego... cale szczescie ze itunes jest darmowy... tyle ze co bezie jak wyjdzie itunes 9 ? co tez karza za niego zaplacic ?! ch o r e ! szkoda ze wm dziala na ipodzie tak jak by chcial a nie mogl... :/ wielka szkoda bo bym od razu sie przesiadl...
Posted 18 March 2009 - 14:43
Posted 18 March 2009 - 15:21
tak samo z XP na Vistę?
czy z Tygrysa na Leo?
no właśnie - tu jest tak samo
przejście z 2.X na 3.X to nie jest update (a aktualizacje są darmowe właśnie) tylko upgrade co jest wyraźnie zaznaczone (zmianą tej pierwszej cyferki)
no i w tym 900zł płaciłeś też za to, że dostałeś 2.0 (logiczne, tak jak w cenie komputera płacisz za system i jakoś potem nie wymagasz, żeby jego upgrade był darmowy, prawda?)
użytkownicy iPhona płacą abonament, z którego część idzie do apple. więc zamiast jednorazowo płacić za soft, płacą to w ratach razem z abonamentem
no i przecież nikt ci nie każe robić upgradu i płacić za ten soft, prawda?
nie widzę tutaj nic specjalnie chorego
tym bardziej, że taka sama sytuacja była z 1.X->2.X
Posted 18 March 2009 - 18:27
Posted 18 March 2009 - 20:56

Posted 18 March 2009 - 22:35
suicide - a przejście z Windows Mobile 4 na 5 było za darmo?
tak samo z XP na Vistę?
czy z Tygrysa na Leo?
no właśnie - tu jest tak samo
przejście z 2.X na 3.X to nie jest update (a aktualizacje są darmowe właśnie) tylko upgrade co jest wyraźnie zaznaczone (zmianą tej pierwszej cyferki)
no i w tym 900zł płaciłeś też za to, że dostałeś 2.0 (logiczne, tak jak w cenie komputera płacisz za system i jakoś potem nie wymagasz, żeby jego upgrade był darmowy, prawda?)
użytkownicy iPhona płacą abonament, z którego część idzie do apple. więc zamiast jednorazowo płacić za soft, płacą to w ratach razem z abonamentem
no i przecież nikt ci nie każe robić upgradu i płacić za ten soft, prawda?
nie widzę tutaj nic specjalnie chorego
tym bardziej, że taka sama sytuacja była z 1.X->2.X
no ok... tylko jedna uwaga... nie bylo wm 4 ;] tylko 2003 i potem 5 ;] a i owszem bylo za darmo... ;]
Posted 18 March 2009 - 22:51

Posted 19 March 2009 - 10:59

Posted 19 March 2009 - 17:06
Posted 19 March 2009 - 18:44
Posted 19 March 2009 - 19:23
Posted 19 March 2009 - 22:42
Hynta i suicide,ale z tego co widzę to macie iPody Touch 1G? (tak sądzę po podpisie),ja również ale na prawdę nie sądzę żeby nowy soft odblokował Bluetooth w 1G,w 2G na pewno ale w pierwszej wątpię niestety :/
no ja posiadam 2g... tylko ze w opisie nie ma... po co sie mam chwalic ?

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users