Witam, czy istnieje mozliwosc ustawienia dla prawego klawisza jabłuszka właściwości Altu, ktory znajduje sie zaraz obok niego? Problem jest taki ze ciezko mi pisac polskie znaki poniewaz w typowej klawiaturze alt jest zaraz obok spacji, a tu dodatkowo mam klawisz jabluszka, a dopiero pozniej alt. Mozna to jakos skalibrowac?

Programowa zamiana klawisza alt na jabłuszko
Started by
doggy_dogg
, 13 Mar 2009 23:59
7 replies to this topic
Posted 13 March 2009 - 23:59
Posted 14 March 2009 - 00:13
szukaj, to nie boli...
Posted 14 March 2009 - 01:01
Posted 14 March 2009 - 09:58
No ejże pomyśl albo zdaj się na intuicję. Bo jeśli chcesz przestawic klawisze, to gdzie szukasz? w ustawieniach systemu. w preferencjach. Jakie dalej skojarzenia? - klawiatura. więc Klikasz na ikonke z klawiatura. Co dalej? Znowu klawiatura. I dalej: ciekawe, do czego sluzy przycisk Modifier keys...

Posted 15 March 2009 - 11:41
O rany.. naprawdę dało się z poziomu systemu. Przepraszam was za taki spam, maca mam od niedawna i nawet nie wiedziałem że jabłuszko nazywa się command
Dzięki wam bardzo!

Posted 15 March 2009 - 15:59
Temat watku i jego tresc sa sobie zaprzeczeniem.
Co jesli ja chce na mojej zwyklej klawiaturze wlansie jakw tytule ALTowi przypisac funkcje COmmand a nie odwrotnie?
Posted 17 March 2009 - 18:27
Temat watku i jego tresc sa sobie zaprzeczeniem.
Co jesli ja chce na mojej zwyklej klawiaturze wlansie jakw tytule ALTowi przypisac funkcje COmmand a nie odwrotnie?
Rozwiązaniem tego problemu jest również [url=http://www.pqrs.org/tekezo/macosx/keyremap4macbook/]KeyRemap4MacBook[/url]

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users