Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

czym odkryc haslo spod gwiazdek/kropek

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Robiq

Robiq
  • 41 postów

Napisano 08 marca 2009 - 23:29

Witam Zapomnialem hasla do Servera FTP ktore sam utworzylem i na to chwile ni jak nie moge go odzyskac Mam je wpisane w FilleZille ktora sie laczy z tym FTPem ale haslo to oczywiscie jest przykryte gwiazdkami/kropkami jest jakis soft pod OSX cos w stylu softow pod win do odkrywania hasel spod gwiazdek? Bo jak narazie znajduje tylko soft pod win PS W Peku Kluczy juz szukalem i nie ma tam tego hasla :)

#2 kraxz

kraxz
  • 341 postów
  • SkądPrudnik, Poland

Napisano 09 marca 2009 - 12:59

Witam, Jesli sam stworzyles haslo i juz bylo wpisane z poziomu systemu powinno byc zachowane w Keychain w Utilities. Po kliknienciu show password i wpisanou konta uzytkownika powinno sie pokazac. Pozdrawiam

#3 Loti

Loti
  • 801 postów
  • SkądWro

Napisano 09 marca 2009 - 16:27

W przeciwnym razie zostaje Ci jedynie szklana kula... pzdr Lot

#4 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7 426 postów

Napisano 09 marca 2009 - 16:51

Raczej mało prawdobodobne aby Pęk Kluczy nie zapamiętał hasła. Sprawdź jescze raz.

#5 Robiq

Robiq
  • 41 postów

Napisano 10 kwietnia 2009 - 21:05

Raczej mało prawdobodobne aby Pęk Kluczy nie zapamiętał hasła. Sprawdź jescze raz.

Jednak Pęk Kluczy nie zapamiętał mojego hasła - za to znalazłem inny sposob na odzyskanie tego hasła z filezilla.
okazuje sie ze można wyeksportować ustawienia konta FTP z FZ do pliku *.xml a potem otwieramy ten plik w jakimkolwiek edytorze tekstu np TextEdit i odzyskać hasło.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych