Właśnie pojawił się oficjalny klient Tlen na Linuksa. Z pełną obsługą protokołu Tlen, GG, rozmowami audio i video:
Tlen.pl - Tlen na Linuksa - Rozmawiaj bez przeszkód!
Ciekawe kiedy będzie na Maka?
Może warto dopytywać?
Formularz do kontaktu:
o2 - Kontakt

Oficjalny Tlen Komunikator już na Linuksa - ciekawe kiedy na Maka?
Rozpoczęty przez
przemekf
, 06 mar 2009 09:57
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 marca 2009 - 09:57
Napisano 06 marca 2009 - 10:36
Też jestem ciekaw. Chociaż wolał bym wtyczke do adiuma. Wole mieć wszystko w jedneym komunikatorze.Ostanio pytałem się o2.pl o IMAP do ich poczty to napisali że są w fazach testów.
Napisano 06 marca 2009 - 13:46
Wtyczka do Adium niby jest, ale kulawo działa (tylko ze starą wersją)...
Osobiście wolałbym porządnego klienta Tlen, takiego jak pod Windows. Z pełną obsługą protokołu Tlen oraz GG

Napisano 09 marca 2009 - 15:02
Dzisiaj otrzymałem odpowiedź na zapytanie:
Witam.
Dziękuje za zgłoszenie. Niestety nie możemy ujawniać działań marketingowych firmy o2.pl jednakże proszę o cierpliwość i śledzenie informacji prasowych. W razie dalszych zapytań proszę o ponowny kontakt.
Z poważaniem
Czyli jest szansa

Napisano 09 marca 2009 - 15:05
ktoś tego używa? GG niech wreszcie wypuszczą. Pewnie są w fazie testów i kompetencje testerów opóźniają pracę

Napisano 09 marca 2009 - 15:15
Ja i wiele innych osób. Funkcjonalnością i przejrzystością bije na głowę oficjalnego klienta GG. Każdy ma inny gust

Napisano 10 marca 2009 - 19:18
Od dawna pod Linuksem działa tleenx2 i tleenx3, ale o oficjalnym kliencie mi nie wiadomo...
Napisano 10 marca 2009 - 21:15
Tak, ale żaden z wymienionych nie oferuje pełnej funkcjonalności.
Klient oficjalny pod Linuksa obsługuje zarówno rozmowy tekstowe jak i audio/video. Szczegóły na stronie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych