Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Sieć sklepów Komputronik

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pati007

Pati007
  • 265 postów
  • SkądSuchy Las, PL

Napisano 04 marca 2009 - 16:52

Witajcie,

w sumie nie widzę, żeby cokolwiek o Komputroniku tu było ;) Pewnie mało kto zdaje sobie sprawę, że Komputronik sprzedaje również notki Apple :) I to teraz 2 modele w mega cenach:

MB466PL/A - 5499 brutto (w hurcie dużo taniej)
MacBook (MB466PL/A) - Sklep internetowy Komputronik.pl

MB402PL/B - 4299 brutto (w hurcie również dużo taniej)
MacBook white (MB402PL/B) - Sklep internetowy Komputronik.pl

Odebrać sprzęt można osobiście w jednym z 46 salonów lub zamówić przez internet.

Pozdrawiam
Pati

#2 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2 857 postów
  • SkądLublin, Poland

Napisano 04 marca 2009 - 17:18

Nie wiem czy to będzie na temat, czy nie, ale Komputronik (przynajmniej lubelski) to najlepszy sklep ze sprzętem komputerowym. Nigdzie indziej nie widziałem tak kompetentnych pracowników, którzy pomagają niemalże w każdej sprawie, a przy tym są zabójczo uprzejmi, nawet jeśli klient przychodzi tylko po jakaś radę, nie kupując niczego, starają się pomóc jak tylko mogą. Jeśli miałbym polecić jakikolwiek sklep ze sprzętem to wybrałbym tylko i wyłącznie Komputronik. Diament wśród sklepów ;)

#3 Pati007

Pati007
  • 265 postów
  • SkądSuchy Las, PL

Napisano 05 marca 2009 - 12:47

Hehe, bo Komputronik ma sugerowane ceny SRP przez iSource ;) Ale oczywiście przy zakupach mozliwe są rabaty :) Pisałam tylko o cenach na 2 modele (MB466 i MB402PL/B), bo na nie są na prawdę dobre :) Reszta, gdy nie jest w promocji (lub nie upomni sie nikt o rabat) to standard.

#4 virgin71

virgin71

• 12 562 postów
  • SkądWrocław

Napisano 14 marca 2009 - 22:42

nie no, jasne, ja też mam na stronie napisane, że można negocjować ceny. Poza tym, jeszcze nigdy przy zakupach nie dostałem ciekawego rabatu w komputroniku...

#5 Suave

Suave

• 2 204 postów

Napisano 17 marca 2009 - 14:05

Wątek jest o sklepie Komputronik a nie o innych sklepach! Następnym razem będą ostrzeżenia.

A swoją drogą jeśli Pati007 jest z Komputronika (w jakikolwiek sposóB) to uczciwie byłoby o tym napisać.

#6 Pati007

Pati007
  • 265 postów
  • SkądSuchy Las, PL

Napisano 18 marca 2009 - 11:01

Jestem z Komputronika i wcale tego nie ukrywam ;) W innych wątkach (na pewno w jakimś powitalnym, gdzie się przedstawiałam) o tym pisałam :) A ten wątek założyłam tylko dlatego, bo w Komputroniku w tej chwili sa na prawdę dobre ceny na MacBooki i chciałam się z Wami tym info podzielić :) Ogólnie nie lubię spamować i reklamować ;) Udzielam się tu raczej prywatnie jako użytkowniczka iPhone'a a nie jakiś przedstawiciel handlowy (którym zresztą nie jestem, bo piastuję inne stanowisko hehe) :) Pozdr Patrycja

#7 Qwuark

Qwuark
  • 11 postów

Napisano 18 marca 2009 - 11:42

Ja niestety mialem maly problem z Komputronikiem przy jednym z zakupow zwiazanych z makiem. Chcialem dysk zewnetrzny do zarchiwizowania macbooka idacego do serwisu, sprzedali mi Seagate, ktory byl do PC i sformatowany na NTFS :-( . Wyraznie sie pytalem czy z makiem bedzie wspolpracowal, powiedzieli, ze tak. Nastepnego dnia przy probie wymiany jeden ze specow ogladal dysk pod swiatlo i powiedzial, ze porysowalem obudowe podczas 10 min uzytkowania, kiedy probowlem podlaczyc niedzialajacy dysk do maka. Zbulwersowlo mnie to, bo dysk nie mial zadnej folii ochronnej i rownie dobrze mini ryska mogla byc zrobiona w Chinach :-( Pozatym, gosc przy mnie uposcil na podloge inny dysk wyciagmiety z gabloty !!! a mnie robili problemy z powodu jakiejs rysy powstalej w fabryce.

#8 adamouse

adamouse
  • 389 postów

Napisano 19 marca 2009 - 10:06

Wybacz, ale facet wg mnie mial racje w sprawie kompatybilnosci. Czy to na prawde tak duzy problem sformatowac dysk na nowo uzywajac filesystemu preferowanego/obslugiwanego przez dany OS? Co do reszty to najwyrazniej zabraklo im odrobiny profesjonalizmu...

#9 Pati007

Pati007
  • 265 postów
  • SkądSuchy Las, PL

Napisano 21 maja 2009 - 14:16

Jeśli ktoś chce kupić MB466 to myślę, że teraz jest bardzo dobry czas :)

4999 brutto

Apple MacBook (MB466PL/A) - Sklep internetowy Komputronik.pl

#10 jaco88

jaco88
  • 781 postów

Napisano 21 maja 2009 - 18:30

no ja w Komputroniku kupowałem już parę rzeczy i nigdy problemów nie miałem. Co więcej ostatnio wziąłem ram-y do mojego MB Kingstona i nie działały z maczkiem chociaż były w pełni sprawne bo w lapku Toshiby poszły, pojechałem parę dni później do salonu i bez problemu zrobili mi podmiankę na Korsarza mimo iż zmasakrowałem trochę opakowanie od tych kingstonów podczas wyjmowania :) ale niestety nie uzyskałem od nich odpowiedzi na jedno pytanie na którym już poległo kilku sprzedawców w innych sklepach a mianowicie czy dysk Seagate FreeAgent Go for MAC potrzebuje do zasilania podpiętego USB czy jest zasilany przez FW???

#11 macendrju

macendrju
  • 358 postów

Napisano 21 maja 2009 - 18:34

Ja od zawsze wszystko co komputerowo-makowe kupuje w komputroniku lub mts notebook. Z daleka od cortolandow i ispotów - wariatów cenowych.

---- Dodano 21-05-2009 o godzinie 17:35 ----

Jeśli ktoś chce kupić MB466 to myślę, że teraz jest bardzo dobry czas :)

4999 brutto

Apple MacBook (MB466PL/A) - Sklep internetowy Komputronik.pl

Pati? a z ktorego komputronka jestes? :D

#12 Hercules

Hercules
  • 257 postów

Napisano 21 maja 2009 - 19:47

Nieskie ceny?!!

kupowalem kiedys w Komputroniku, ale juz tego nie robie... powodem sa jednak relatywnie wyzsze ceny niz w innych sklepach..

a w sklepie w Katowicach gdzie kupowalem ostatnio jakies myszy i klawisze logitecha i dysk seagate zewnetrzny, o czyms takim jak rabat czy negocjowanie cen raczej slyszec nie chcieli...

zreszta kazdy moze sam sprawdzic ceny i wybrac sklep mu odpowiadajacy,

uwazam ze bzdura sa takie posty reklamowe, przez nie tylko ludzie sie wpuszczaja w maliny i wydaja wiecej niz zdrowy rozsadek moglby pozwolic.

---- Dodano 21-05-2009 o godzinie 22:58 ----

no ja w Komputroniku kupowałem już parę rzeczy i nigdy problemów nie miałem.
Co więcej ostatnio wziąłem ram-y do mojego MB Kingstona i nie działały z maczkiem chociaż były w pełni sprawne bo w lapku Toshiby poszły, pojechałem parę dni później do salonu i bez problemu zrobili mi podmiankę na Korsarza mimo iż zmasakrowałem trochę opakowanie od tych kingstonów podczas wyjmowania :)

ale niestety nie uzyskałem od nich odpowiedzi na jedno pytanie na którym już poległo kilku sprzedawców w innych sklepach a mianowicie czy dysk Seagate FreeAgent Go for MAC potrzebuje do zasilania podpiętego USB czy jest zasilany przez FW???

u mnie wystarcza FW... zarowno w malym seagate jak i duzym.

#13 Hercules

Hercules
  • 257 postów

Napisano 25 maja 2009 - 16:53

Cenzura w KOMPUTRONIKU :-)

cytuje:

"Informacja

Twój komentarz w sklepie internetowym komputronik.pl,
na temat produktu Apple MacBook (MB466PL/A) nie został zaakceptowany przez obsługę.

--
Pozdrawiamy
Notebooki, komputery, laptopy, monitory, karty graficzne - Komputronik internetowy sklep komputerowy

PS. Proszę nie odpowiadać na tego maila - został wygenerowany automatycznie....."

kiedys mozna bylo pisac komentarze i oceniac wg. wlasnego uznania lub dzielic sie z innymi uwagami oraz spostrzezeniami na tematy roznych produktow itp...

no i prosze, pomijajac fakt ze ocenilem maka, nie spodobalo sie obsludze ze nie dalem 10 punktow i garsci pierniczkow na oslode...

niedobrze ze nie mozna pisac tego co sie mysli... na jakikolwiek temat.

w komunie mozna bylo chociaz do podziemia zejsc i drukowac ulotki...

;-)

#14 myapple_123

myapple_123
  • 776 postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 23:37

Komputronik - kupilem tam szmat czasu temu zasilacz Topower, glosniki Logitech itp rzeczy. Jakosc obslugi, towaru, szybkosc dostawy, ceny tez OK - nie ma na co narzekac (przynajmniej, wtedy nie bylo). Poza tym mozna zawsze zerknac co ludziska pisza o danym towarze i to jest dobre.

#15 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 19 czerwca 2009 - 00:09

4300 za MBW to chyba jakiś bardzo głupi żart???

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych