capture nx 2 kupno online
Napisano 03 marca 2009 - 18:44
ImageMixer.net - Image Editing Products for Great Results
czy to jest wszystko legalne itp? wychodzi sporo taniej jak wersja pudelkowa ale wole sie upewnic....
pozdr. T.
Napisano 03 marca 2009 - 20:15
Napisano 03 marca 2009 - 21:11
Napisano 04 marca 2009 - 09:20
Na dodatek znalazłem taki wpis na blogu Nick's Blog: An Open Letter to Consumers and Pixela Partners About www.imagemixer.net, www.digital-relay.com and www.picture-package.com, Richard Yates and Digital Relay, Inc.
Wg mnie możesz skończyć płacąc za produkt piracki, ja bym się dwa razy zastanowił. Sprawdź w nik software, czy to aby nie jest pirat.
Napisano 04 marca 2009 - 23:53

Napisano 05 marca 2009 - 00:47
Napisano 05 marca 2009 - 01:00
Znalazlem cos takiego
ImageMixer.net - Image Editing Products for Great Results
czy to jest wszystko legalne itp? wychodzi sporo taniej jak wersja pudelkowa ale wole sie upewnic....
pozdr. T.
Jest to jak najbardziej legalne. Producenci oferują sprzedawcom hurtowo klucze numerów seryjnych, same programy są dostępne w formie downladów w sieci. Wychodzi na pewno taniej niż wersja retail w pudełku.
Napisano 05 marca 2009 - 01:40

Napisano 17 marca 2009 - 16:10
Ja raczej od nich bym już nic nie kupił po takiej informacji od producenta, równie dobrze można sobie kopie z torrenta zainstalować - skutek ten sam, ma się kopię piracką, co gorsza wydało się na nią kasę jak za oryginał

Imagemixer is not reseller of Nik Software products and sells only illegal copies. An overview of our official resellers you find on our hompage Nik Software, Inc. | Store . You can also order our software directly through our webshop.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych