Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

ipod video 30gb do kina domowego ??

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 mamba4

mamba4
  • 201 posts

Posted 07 September 2006 - 17:33

Siema !! MAm problemik :P poniewaz mam ipoda video oraz nieorginalny kabel i chcialbym go podlonczyc do tv i ogladac filmy z ipoda :) ale gdy odsunelem swoj telewizor zobaczylem iz nie mam z tylu wejscia na chinche(czy jakos sie tak pisze :P)!! Ale mam kino domowe polaczone z telewizorem i moje pytanie sie wiaze wlasnie z tym !! CZy mozna podlonczyc ipoda przez kino domowe ??

Zdjecie wejść z tyłu kina domowego:
http://img393.images...p9070064pq2.jpg
Zdjecia koncowek kabla:
http://img393.images...p9070065us4.jpg

DZieki za pomoc z góry :)

#2 lunety

lunety
  • 200 posts
  • SkądGdynia

Posted 07 September 2006 - 17:38

Fantastyczna fotka! Bardzo pomocna! To co pokazałeś to to wyjścia component video oraz złącza audio. No tu to Ty się nie podłączysz... Jeżeli Twój telewizor nie ma wejścia video cinch, pozostaje jeszcze poszukać złącza SCART (zwanego również Eurozłączem). Jeśli takowe istnieje, a podejrzewam, że właśnie z niego korzystasz, możesz podłączyć iPoda właśnie tutaj. Ale żeby nie było zbyt łatwo, potrzebny Ci będzie adapter cinch -> SCART.

#3 mind

mind
  • 673 posts
  • SkądWysokie Maz.

Posted 07 September 2006 - 18:23

adapter kupisz w sklepie takim jak Avans, bodajze

#4 Sledziu

Sledziu
  • 430 posts
  • SkądWr

Posted 08 September 2006 - 17:51

jakikolwiek mediamarkt, saturn, electroworld, czy nawet jakies male agdrtv, a nawet osiedlowe elektroniczne powinny miec... nie musi byc jakis tam avans :PP

#5 mind

mind
  • 673 posts
  • SkądWysokie Maz.

Posted 09 September 2006 - 07:49

Sledziu ja tylko przykład podałem!

#6 Lack

Lack
  • 2171 posts
  • SkądGdynia

Posted 09 September 2006 - 09:14

Biały + czerwony do wejścia "aux in" na fotce numer jeden. Żółty do żółtego wejścia w tv.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users