Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Sennheiser MM 50 iP

• This topic is locked This topic is locked
31 replies to this topic

#26 Lokria

Lokria
  • 6278 posts
  • SkądŁódź

Posted 21 December 2009 - 18:10

Mam pytanie co do sluchawek.. Czy dziala na nich voice control oraz pause/next/back?Jesli nie to do czego mozna wykorzystac pilocik w tych sennheiserach??

Działa voice control sprawdzalam na iPod touch 3g 32G poza tym pojedyncze nacisniecie pause. Dwa szybkie nacisniecia nastepny utwór. Słuchawki sprawują się wyśmienicie.

#27 Ps3user

Ps3user
  • 90 posts
  • SkądŁódź

Posted 17 March 2010 - 10:38

A nie sprawdzał ktoś może tych słuchawek z iPod Touch 2G ? Czy funkcja dyktafonu będzie działała oraz Pause/Next/Back ?

#28 weedhead

weedhead
  • 61 posts
  • SkądOuterspace

Posted 04 October 2010 - 16:58

Sennheiser MM 60 iP Podbijam temat... a może ma ktoś - Sennheiser MM 60 iP ? Szukam czegoś do iphone'a 2g, ostatno się naciąłem na podróby iphone-owskich słuchawek i potrzebuje czegos porządnego a 'douszne' jakoś do mnie nie przemawiają (MM 50).

#29 weedhead

weedhead
  • 61 posts
  • SkądOuterspace

Posted 04 October 2010 - 21:15

Albo czy Sennheiser'y PX100 będą pasować do iphone'a 2g? Bo to ten sam model tylko bez mikrofonu.

#30 bartusp

bartusp
  • 1 posts

Posted 03 November 2010 - 19:50

Odświeżam temat. Pół godziny temu kupiłem te słuchawki w iSpot w Arkadii i.. jestem przerażony. Te słuchawki to jakaś tragedia. Najgorszy chiński badziew jest od nich lepszy. Bass niby jest ale sopranu nie uświadczy za dużo. Włożyłem standardy od sony ericson W 995 i są milion razy lepsze. Ktoś pisał że trzeba je "wygrzać" 12 godzin. O co chodzi?

#31 barteku

barteku
  • 68 posts
  • SkądGdynia, Toruń

Posted 19 November 2011 - 12:04

Niestety kupilem Sennheiser MM 55i oficjalnie u dystrybutora Apple, a nie na allegro i niestety jest to taki szmelc, ze czuje sie jakbym 200zł wyrzucił na śmietnik. Bassów w ogole nie mają, a jeśli już to strasznie "pierdzą", jakość dźwięku słaba. Jedyna zaleta to posiadanie pilota i mikrofonu, no i dzialaja z iPhone 4S.

#32 renqien

renqien

Koniec...

• 20740 posts

Posted 19 November 2011 - 14:19

Zgodnie z regulaminem, nie odświeżamy wątków starszych niż pół roku. Zamykam.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users