Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Przenisienie +500 kontaktow z Sony Ericssona

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 kotos

kotos
  • 6 postów

Napisano 25 lutego 2009 - 14:48

Witam Potrzebuje przeniesc ponad 500 kontaktow z telefonu Ericsson K500 do Iphone. Kopiowanie do karty sim nie zdaje rezultatow bo kopiowane jest losowe(?) 250 kontaktow a wiecej sie na karte sim nie miesci Sony Ericsson PC suite robi swoja baze danych ktorej nie mozna zaimportowac do iphone. Brak mi pomyslow a szef mnie op..... ze nie wiem jak to zrobic. Dziekuje za podpowiedzi

#2 igneus

igneus
  • 413 postów
  • SkądKraków

Napisano 25 lutego 2009 - 14:55

A masz dostęp do jakiegoś Maca ?

#3 bartosz

bartosz

• 1 644 postów

Napisano 25 lutego 2009 - 14:55

zsynchronizuj telefon z adress bokiem (albo outlookiem) a potem iphona z komputerem

#4 lobotommy

lobotommy
  • 554 postów
  • SkądGliwice

Napisano 25 lutego 2009 - 14:57

Nie miałem SE w ręku - ale jak jest opcja przerzucenia na kompa to może się da bo działa synchro poprzez np. konto gmail albo outlook jak ktos wyzej już podał.

#5 Hardknox

Hardknox
  • 194 postów
  • SkądPolska - Austria

Napisano 25 lutego 2009 - 15:08

Najlepiej zarejestruj się na mobical.net Ustaw Sony E do synchronizacji z kontem mobical, potem sciagnij na iPhone aplikacje SyncML, ustaw ją również pod konto mobical i puść synchro pociągnie Ci kontakty a takim sposobem mam też synchronizowane kontakty w firmie pracowników jedno konto wspólne jak mamy nową komórke dorzucamy podstawowe namiary na klienta tym softem świetna sprawa:)

#6 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 25 lutego 2009 - 15:27

Nie pamiętam dokładnie, kiedyś miałem K750i. Kontakty są zawsze plikiem vCard, więc możesz je zaimportować gdzie tylko chcesz - nawet do Gmaila, a potem przez Google Sync do iPhone. Możesz też wrzucić je do Outlooka, a potem zsynchronizować. Masz masę opcji.

#7 art.mariusz

art.mariusz
  • 1 542 postów
  • SkądKatowice

Napisano 25 lutego 2009 - 20:25

Zapisz kontakty jako vcf i potem dodaj do ksiazki adresowej komp. Dalej zsynchronizuj ja z iphonem.

#8 odra27

odra27
  • 549 postów
  • SkądBerlin/Szczecin

Napisano 25 lutego 2009 - 21:06

Witam

Potrzebuje przeniesc ponad 500 kontaktow z telefonu Ericsson K500 do Iphone.
Kopiowanie do karty sim nie zdaje rezultatow bo kopiowane jest losowe(?) 250 kontaktow a wiecej sie na karte sim nie miesci
Sony Ericsson PC suite robi swoja baze danych ktorej nie mozna zaimportowac do iphone.

Brak mi pomyslow a szef mnie op..... ze nie wiem jak to zrobic. Dziekuje za podpowiedzi

Spróbuj demo programu Fone2Phone nova media | Fone2Phone | Download and test the demoversion now albo iSync plugins for Mac OS X nova media | iSync plugins for Mac OS X | iCal and Address Book synchronization firmy Nova Media.

#9 kotos

kotos
  • 6 postów

Napisano 26 lutego 2009 - 12:02

Dziekuje bardzo za pomoc. Zrobilem synchronizacje PCsuite z outlookiem, a pozniej itunes z outlookiem i zadzialalo. Co prawda troche nazwy sie posypaly ale nie musialem wklepywac recznie :)

#10 iro88

iro88
  • 133 postów
  • SkądŚwidnica

Napisano 18 sierpnia 2009 - 13:23

Hej, Podłączę się do tematu aby nie tworzyć nowego. Mianowicie mam podobny problem jak 'kotos'. Różnica polega na tym, że mój telefon to SE W200i, który nie posiada bluetooth'a. Niestety sugerowane wyżej programy dedykowane są dla telefonów łączących się bezprzewodowo, a mój telefon mogę jedynie podłączyć przez kabel USB. PCsuite - szukałem długo czegoś podobnego na Mac'a ale z zerowym rezultatem, a do PC'ta niestety nie mam dostępu. Może ktoś z was natknął się na jakiś program tego typu? EDIT: Ok, dałem radę, wystarczył program iSync (który jest razem z systemem OSX) + plugin do W200i

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych