Guitar Hero World Tour Mac
Rozpoczęty przez
RobAndzik
, 24 lut 2009 11:32
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 lutego 2009 - 11:32
Oj dzisiaj sobie zainstalowalem guitar hero na moim macu, full wypas. Dziala idealnie, dodatkowe gitarki z wersji na xboxa bez problemu dzialaja.
Polecam wszystkim goraco

Napisano 07 marca 2009 - 10:02
a czy ktos wie gdzie mozna kupic GH na maca? czy to jest ta sama wersja co na PC?
Napisano 28 lipca 2009 - 15:00
Czy ktos widzial gdziekolwiek GH: WT na maca? Interesuje mnie sama gra, gitare mam.
Jedyne co znalazlem to bundle z gitara a to troche za drogie jak dla mnie.
Bede wdzieczny jezeli ktos gdzies zauwazy (w rozsadnej cenie
) i da namiar

Napisano 29 lipca 2009 - 15:09
Ja widziałem w ispocie w gda. zastaw z gitarką na mac

Napisano 20 maja 2010 - 12:50
Czy gitara od ps2 z adapterem na usb też będzie działała? Rozumiem że z tą od ps3 nie ma problemu?
Napisano 20 maja 2010 - 14:03
Troche sie wypowiem z wlasnego doswiadczenia. Jako ze gram na gitarze w pelnym znaczeniu tego slowa, a razu pewnego mialem okazje zagrac na tej plastikowej zabawce. Eh, profanacja
Co ciekawe, w ogole na tym nie umiem grac hehe. Widzialem gosci na utube co graja na klawiszach funkcyjnych od klawiatury na pecetach, ale to zalosnie wyglada

Napisano 22 maja 2010 - 12:21
Ktoś może wie czy gitary bezprzewodowe do ps2/ps3 będą działały na maku?
Napisano 14 lutego 2011 - 15:27
sorry za odgrzewanie kotleta, ale właśnie wczoraj grałem ze znajomymi na klawiaturze tak jak pisał @chris.zurada i chciałbym zakupić gitarę i zastanawiam się czy ta: BEZPRZEWODOWA GITARA GUITAR HERO PC NOWA WYS 24H (1443366893) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy będzie pasowała tylko do macbooka czy też będzie pasowała do PS3, bo naprzykład Pady pasują z PC do PS3.
i jak to jest z grą w wersji na Mac'a? nigdzie nie widzę jej :/ tylko pod windows.
dzięki za odpowiedź.
i jak to jest z grą w wersji na Mac'a? nigdzie nie widzę jej :/ tylko pod windows.
dzięki za odpowiedź.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych