Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Formatowanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 ebdul15

ebdul15
  • 15 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 17:20

Jak sformatować ipoda i jak wyzerować bibliotekę w itunes. Mówiąc prościej, co trzeba zrobić żeby wszystko było tak jak bym go dopiero wyciągną z pudełka ? :P

#2 bartel

bartel
  • 1 050 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 19:05

Zrób restore. Użyj też szmatki i pasty do polerowania (lub do zębów, ale bez tych dziwnych granulek, płatków i innych wybielaczy), bo pewnie trochę się porysował - nowe, prosto z pudełka porysowane nie są ;P

#3 ebdul15

ebdul15
  • 15 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 19:36

Dobra będę pamiętał o paście :D. A co z itunes?

#4 bartel

bartel
  • 1 050 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 19:38

Skasuj wszystko co tam masz? Żeby zaznaczyć wszystkie pliki użyj skrótu cmd+a ;)

#5 Cichacz

Cichacz
  • 1 947 postów
  • SkądKraków / Lublin

Napisano 24 lutego 2009 - 12:02

A co z itunes?

Usuń plik iTunesLibrary.itl z Moje Dokumenty/Moja Muzyka/iTunes albo najlepiej cały folder iTunes :)

#6 ebdul15

ebdul15
  • 15 postów

Napisano 25 lutego 2009 - 14:30

Ok udało się wszystko :D

Da się jakoś pogrupować filmy w ipodzie w katalogi? I jak zrobić żeby nazywały się one tak jak ja chcę, a nie tak jak ipod chce? Inaczej nazywają się jak mam je u siebie na dysku i inaczej po wrzuceniu do ipoda.

---- Dodano 26-02-2009 o godzinie 16:22 ----
Czyli nie da się podzielić video na katalogi?

#7 TM_Lucidus

TM_Lucidus
  • 45 postów

Napisano 01 marca 2009 - 16:59

Zrób restore.
Użyj też szmatki i pasty do polerowania (lub do zębów, ale bez tych dziwnych granulek, płatków i innych wybielaczy), bo pewnie trochę się porysował - nowe, prosto z pudełka porysowane nie są ;P

Zdziwilbys sie... :/
Moj "nowy" prosto z pudelka mial ryski na szkle a caly tyl wygladal, jakby byly delikatne wzerki na metalu. Oczywiscie nic z tym nie moglem zrobic, bo "Apple nie wymienia dzialajacego sprzetu". Omijajcie szerokim lukiem iSpot Silesia w Katowicach.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych