Formatowanie
Rozpoczęty przez
ebdul15
, 23 lut 2009 17:20
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 lutego 2009 - 17:20
Jak sformatować ipoda i jak wyzerować bibliotekę w itunes. Mówiąc prościej, co trzeba zrobić żeby wszystko było tak jak bym go dopiero wyciągną z pudełka ?

Napisano 23 lutego 2009 - 19:05
Zrób restore.
Użyj też szmatki i pasty do polerowania (lub do zębów, ale bez tych dziwnych granulek, płatków i innych wybielaczy), bo pewnie trochę się porysował - nowe, prosto z pudełka porysowane nie są ;P
Napisano 23 lutego 2009 - 19:36
Dobra będę pamiętał o paście
. A co z itunes?

Napisano 23 lutego 2009 - 19:38
Skasuj wszystko co tam masz?
Żeby zaznaczyć wszystkie pliki użyj skrótu cmd+a

Napisano 24 lutego 2009 - 12:02
Usuń plik iTunesLibrary.itl z Moje Dokumenty/Moja Muzyka/iTunes albo najlepiej cały folder iTunesA co z itunes?

Napisano 25 lutego 2009 - 14:30
Ok udało się wszystko 
Da się jakoś pogrupować filmy w ipodzie w katalogi? I jak zrobić żeby nazywały się one tak jak ja chcę, a nie tak jak ipod chce? Inaczej nazywają się jak mam je u siebie na dysku i inaczej po wrzuceniu do ipoda.
---- Dodano 26-02-2009 o godzinie 16:22 ----
Czyli nie da się podzielić video na katalogi?

Da się jakoś pogrupować filmy w ipodzie w katalogi? I jak zrobić żeby nazywały się one tak jak ja chcę, a nie tak jak ipod chce? Inaczej nazywają się jak mam je u siebie na dysku i inaczej po wrzuceniu do ipoda.
---- Dodano 26-02-2009 o godzinie 16:22 ----
Czyli nie da się podzielić video na katalogi?
Napisano 01 marca 2009 - 16:59
Zrób restore.
Użyj też szmatki i pasty do polerowania (lub do zębów, ale bez tych dziwnych granulek, płatków i innych wybielaczy), bo pewnie trochę się porysował - nowe, prosto z pudełka porysowane nie są ;P
Zdziwilbys sie... :/
Moj "nowy" prosto z pudelka mial ryski na szkle a caly tyl wygladal, jakby byly delikatne wzerki na metalu. Oczywiscie nic z tym nie moglem zrobic, bo "Apple nie wymienia dzialajacego sprzetu". Omijajcie szerokim lukiem iSpot Silesia w Katowicach.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych