Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Youtube

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 athletic77

athletic77
  • 2 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 08:25

Witam. Mam taki problem , mianowicie od dziś rana przestało mi działać youtube. Mam iphona 3g z ery aktualnie z kartą play online. Problem wygląda tak ,że youtube otwiera się normalnie lecz po kliknięciu w dowolny filmik wyświetla się komunikat "nie można wyświetlić tego filmu " . Do wczoraj wszystko było normalnie. Robiłem reset , wylaczalem telefon ale to nic nie daje. Wiem , że istnieją jakieś programy ale trzeba robić jailbrake a ja tego nie chce. Macie jakieś pomysły bo ja już nie wiem co robić . Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi .

#2 iMaks

iMaks
  • 1 323 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 lutego 2009 - 14:05

A masz połączenie z internetem ?

#3 Grekki

Grekki
  • 262 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 14:22

Przeciez napisal ze wchodzi na yt T_T

#4 gnacik

gnacik
  • 37 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 24 lutego 2009 - 01:42

Mam dokładnie ten sam problem, ale to tylko niektóre filmiki nie chcą działać. Może to ma coś wspólnego z tym, że przeglądając YT na normalnym kompie, czasami trzeba potwierdzać swój wiek. Sprawdziłem i: YouTube - SEXY TEEN MILF BABE BIG BOOBS HUGE ASS SEX HARDCORE ten oto zbereźny filmik w przeglądarce mojego kompa normalnie mogłem obejrzeć, a na iP już nie. Nie wiem już sam, ale coś mi się wydaje, że problem tkwi właśnie w tym... a w ustawieniach nie ma żadnej opcji ograniczenia dostępu czy coś :/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych