Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem z bosspref

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 macendrju

macendrju
  • 358 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 19:54

Witam, mam problem z ip3G - soft 2.2.1 z Jailbreak - era bez simlocka. Mam problem z bossprefs, wszystko było okey az ktoregos dnia po zainstalowaniu czegos z cydii pojawił się problem - nie wyłącza ani nie włącza mi wifi. Musze to robic teraz poprzez ustawienia... Suwak przesuwam na interesujacy mnie tryb i nie wlacza ani nie wylacza sie wifi. Nie ukrywam, ze mam wrazenie ze nieco mi zwolniły przyciski typu Kontakty, otwieranie sms itd. wyrzucilem i ponownie wgralem bosspref z poownym uruchomieniem telefonu. Nic nie pomogło. Zastanawiam sie nad restore. Nie specjalnie chce to robic, bo bede musial na nowo jailbreak, dogrywac co trzeba itd. Jakies pomysły?

#2 Robert de Clair

Robert de Clair
  • 365 postów
  • SkądGorzów Wlkp

Napisano 16 lutego 2009 - 22:09

odinstaluj bosprefs i zainstaluj SBSettings zasadniczo możliwości te same, ale dostęp do zmian z dowolnego miejsca (nie ma ikonki a wywołujesz smyrnięciem po górnej belce) w pełni konfigurowalny program, pozwala na zadokowanie w nim 8 funkcji takich jak wł wył wifi, bt, gps, itp. dodatkowo mozesz umieścić w docku 12 najczęściej używanych aplikacji.

#3 macendrju

macendrju
  • 358 postów

Napisano 18 lutego 2009 - 00:30

a czy to z racji ze działa chyba w tle, nie żre bardziej bateri?

#4 macendrju

macendrju
  • 358 postów

Napisano 06 marca 2009 - 23:53

odinstaluj bosprefs i zainstaluj SBSettings zasadniczo możliwości te same, ale dostęp do zmian z dowolnego miejsca (nie ma ikonki a wywołujesz smyrnięciem po górnej belce) w pełni konfigurowalny program, pozwala na zadokowanie w nim 8 funkcji takich jak wł wył wifi, bt, gps, itp. dodatkowo mozesz umieścić w docku 12 najczęściej używanych aplikacji.

Gps? jak?

#5 knapior

knapior
  • 349 postów
  • SkądChojnice

Napisano 07 marca 2009 - 07:50

Gps? jak?

No właśnie????! JAK???

---- Dodano 07-03-2009 o godzinie 07:50 ----
Do Autora tematu poczytaj:
http://www.myapple.p...hone-pomoc.html

---- Dodano 07-03-2009 o godzinie 07:51 ----

a czy to z racji ze działa chyba w tle, nie żre bardziej bateri?

nie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych