Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Musicie to zobaczyć

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 MaUSeRoSS

MaUSeRoSS
  • 219 posts
  • SkądWarszawa

Posted 16 February 2009 - 15:48

Spotkałem się dziś w internecie z czymś bardzo interesującym, zachęcam Was do obejrzenia filmiku - Ĺťegnajcie myszko i klawiaturo, witajcie Siftables! (film) - Engadget Polska
Ciekawe w jakim kierunku ta technologia się rozwinie.

#2 bar-trek

bar-trek
  • 6159 posts

Posted 16 February 2009 - 16:05

iii tam... P.S tamta rodzinka, które testuje to coś ma MB :P

#3 virgin71

virgin71

• 12562 posts
  • SkądWrocław

Posted 16 February 2009 - 16:18

w klasie też mają MBP, a ten dzieciak z numerkiem na bluzie drapie się po... pupie;) pomysł mi się podoba:)

#4 kokos

kokos

Mr. Nice

• 7426 posts

Posted 16 February 2009 - 16:20

6, komputery rozproszone to przyszłość. Procesory i łączność bezprzewodowa będą we większości produktów na rynku. Odpowiednio skłdając różne przedmioty będziemy budować komputery na miarę powstających zapotrzebowań obliczeniowych. Ostateczną fazę tej ścieżki rozwoju pokazał Papa Lem w opowiadaniu "Niezwyciężony". Opowieść o planecie na której nastąpiłą nekro-ewolucja, czyli walka gigantycznych, wszechpotężnych agregatów z małymi "klockami" łączącymi się w potężne ustroje w miarę potrzeb. Historia mega-agregatów zakończya się totalną klęską w starciach z rozproszonymi cząstkami formującymi się w gigantyczne śmiercionośne chmury generujące pola magnetyczne całkowicie niszczące CPU i RAM statycznych ustrojów. i tak będzie.

#5 rEaLaPpLeFaN

rEaLaPpLeFaN
  • 708 posts

Posted 16 February 2009 - 16:36

A mnie sie podoba :D Może nie zastąpi gryzonia i klawiatury w 100% ale jako dodatek do różnych aplikacji mogłoby być ciekawe.. :D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users