Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Dodawanie zdjęć do EMPIK FOTO

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 roslonp

roslonp
  • 295 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 lutego 2009 - 22:13

Witam korzystam z empikfoto do wywoływania zdjęć już od dawna. Ponad rok tem przesiadłem się na maca i od tamtej pory nie mogę sobie poradzić z ładowaniem zdjęć na ten serwis. Jest tam aplikacja do ładowania w Javie i mogę wybrać zdjęcia z dysku do wysłania na serwaer ale jak zaczynam wysyłać to po każdym niby przesłanym zdjęciu wyrzuca błąd że nie mogło zakończyć operacji. Próbowałem w safari, operze i firefoxie ale żadna przeglądarka nie daje rady. Muszę odpalać Windowsa czego nie lubię robić i ładować zdjęcia przez IE. Może ktoś korzysta z tego serwisu i wie jak rozwiązać problem. aktualizacja Przed chwilą sprawdziłem i nastąpiła pewna zmiana, nie wyrzuca błędu tylko przesyła wszystkie zdjęcia ale po przejściu do albumu okazuje się że jest pusty.

#2 Gregory

Gregory

• 2 734 postów
  • Skądᴧ̊

Napisano 11 lutego 2009 - 22:28

Sprawdziłem ponownie przed chwilą, nie mam żadnych problemów. Działa zarówno standardowe dodawanie zdjęć, jak i „wersja uproszczona”. Zakładam nowy album, wybieram zdjęcie, przesyłam pliki. Mac OS X 10.5.6, Safari 3. Działają też później wszystkie dodatkowe opcje edycji zdjęcia, typu sepia czy wyostrzanie. Jedynie z kadrowaniem są kłopoty w przeglądarce, ale to się przecież robi w iPhoto. ;) Nie wiem, co mógłbym zasugerować. „Wersja uproszczona” też nie działa?

#3 roslonp

roslonp
  • 295 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 lutego 2009 - 22:31

Wersja uproszczona chyba działa ale wybieranie po jednym zdjęciu jest nieco uciążliwe. aktualizacja Wersja uproszczona działa. Ponieważ stałem się posiadaczem jeszcze jednego MacBooka to na nim teraz też sprawdziłem i jest dokładnie to samo więc nie wiem jak u ciebie działa. Może posiadasz jakąś wtyczkę której ja nie mam lub masz jakąś konkretną wersję Javy wybraną.

#4 roslonp

roslonp
  • 295 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 marca 2009 - 23:20

Czy tylko ja mam taki problem czy nikt tego prawie ni używa.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych