Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Macintosh dla Idiotow...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
27 odpowiedzi w tym temacie

#26 raptou

raptou
  • 1 644 postów
  • SkądUnited Europe

Napisano 17 lutego 2009 - 18:03

6,

@raptou aaa.... to ciekawa informacja.

Ale ogólnie to jest tak - cierpliwość + powtarzanie + zeszyt = wzmocnienie więzi rodzinnych :wink:

Albo awantura :lol:

Zapytajcie o kursy w ramach "Akademi Seniora"
Kursy takie są organizowane nie tylko w Warszawie ale w każdym większym mieście, a nawet często w bardzo ma*łych miejscowościach, w oparciu o lokalne domy kultury. Finansują to bodaj urzędy marszałkowskie ze środków unijnych. Odpłatność za taki kurs to np. 20 zł lub wcale. Zainteresowanie jest ogromne, kursy są kilka razy w roku. Kto chce swojego rodzica/babcię/dziadka zapisać to trzeba to robić z dużym wyprzedzeniem ale nie ma żadnych problemów z dostaniem się i nie trzeba przynosić "siateczek" do "szafek wdzięczności" u organizatorów.
Robi się to telefonicznie.

Polecam na prawdę wszystkim Seniorkom i seniorom. Nie wiem jak gdzie indziej ale UPC szkoli na prawdę dobrze, czego najlepszym przykładem jest to, że ja na prawdę nie mam nic do roboty przy Mamy komputerze.

#27 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 01 marca 2009 - 05:34

dzisiaj z moja mam udalem sie do best buya i zakupilismy dlaniej nowego macbooka white czekaja mnie ciezkie chwile :) mam pytanie do was ja mieszkam troszke daleko od niej wiec osobiscie nei moge jej pomoc czy sa jakies sposoby na to jakies dzielenei ekranu albo cos ??

#28 anjszulc

anjszulc
  • 160 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 01 marca 2009 - 09:25

logmein.com - przeczytaj poprzednie posty Nie musisz konfigurowac firewalla ani nic, rejestrujesz sie na stronie logmein.com instalujesz wersję free. Później masz czat z mama przez przeglądarkę, tak samo sterujesz jej komputerem.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych