Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Snow Leopard ....producent wódki?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Zwickau

Zwickau
  • 817 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 lutego 2009 - 13:56

Dziś*czytałem ,,Newsweek", znalazłem temat o wódki Snow Leopard

Bo podobne do systemu Snow Leopard

Snow Leopard

Snow Leopard - Origins: Poland - Country of Origin - Drinks Store UK - ThePurveyor Online Store

Myślałem że wódka Snow Leopard produkowana w Anglii, ale okazało się nie, ...to w Polsce

#2 tmpo

tmpo
  • 20 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 16:24

Snow Leopard najlepszy przyjaciel dla twojego Mac'a , nowa rewolucyjna funkcja: iHelikopter oraz iZygzak – sterowanie błędnikiem (oczywiście opatentowana) :P

#3 mf.31101985

mf.31101985
  • 723 postów
  • SkądRadom, PL

Napisano 09 lutego 2009 - 16:55

ciekawe jak ze stabilnością "systemu" w wersji 0.5, a jak w wersji 0.7 i wyższej (-;

#4 Darrarski

Darrarski
  • 469 postów
  • SkądWarszawa / Piastów

Napisano 09 lutego 2009 - 17:20

Teraz każdy będzie mógł mieć Snow Leoparda bez względu na komputer jaki posiada (albo nie posiada). To kolejna wielka rewolucja po przejściu Apple na platformę Intela ;-)

#5 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 17:21

systemy 0.5 i 0.7 sa bardzo nie stabilne a system 1.0 sie zawiesza ;)

#6 tmpo

tmpo
  • 20 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 17:44

Dokładnie loly Słyszałem że jeśli chodzi o tereny Polski i Rosji to wersja 0.5 oraz 0.7 ma dobrą stabilność, w innych krajach różnie to bywa czasami utrudniona jest komunikacja z podzespołami a innym razem system nie chce wstać. ;-)

#7 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 09 lutego 2009 - 23:07

Ponoć instalacja systemu od 0.7 do 1.0 na jednym stanowisku wprowadza innowacyjną*opcję czyszczenia żołądka w tle, bez konieczności ingerencji ze strony użytkownika. A i do Snow Leoparda zalecana jest instalacja jednej z wtyczek: - iOgórek - iŚledzik - iPopitka Bez tego system może nie ładować się*w pełni (w zależności od posiadanego sprzętu). Nie zalecane jest za to łączenie Snow Leoparda z systemami innych producentów gdyż grozi to kernel panikiem i dość bolesnymi (z reguły dzień po użyciu) konsekwencjami dla CPU.

#8 lantiz

lantiz
  • 1 118 postów
  • SkądGdansk, Poland, Poland

Napisano 02 września 2009 - 17:50

No i nie trzeba mieć Maka :P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych