Dziś*czytałem ,,Newsweek", znalazłem temat o wódki Snow Leopard
Bo podobne do systemu Snow Leopard
Snow Leopard
Snow Leopard - Origins: Poland - Country of Origin - Drinks Store UK - ThePurveyor Online Store
Myślałem że wódka Snow Leopard produkowana w Anglii, ale okazało się nie, ...to w Polsce

Snow Leopard ....producent wódki?
Rozpoczęty przez
Zwickau
, 09 lut 2009 13:56
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 lutego 2009 - 13:56
Napisano 09 lutego 2009 - 16:24
Snow Leopard najlepszy przyjaciel dla twojego Mac'a , nowa rewolucyjna funkcja: iHelikopter oraz iZygzak – sterowanie błędnikiem (oczywiście opatentowana)

Napisano 09 lutego 2009 - 16:55
ciekawe jak ze stabilnością "systemu" w wersji 0.5, a jak w wersji 0.7 i wyższej (-;
Napisano 09 lutego 2009 - 17:20
Teraz każdy będzie mógł mieć Snow Leoparda bez względu na komputer jaki posiada (albo nie posiada). To kolejna wielka rewolucja po przejściu Apple na platformę Intela ;-)
Napisano 09 lutego 2009 - 17:21
systemy 0.5 i 0.7 sa bardzo nie stabilne a system 1.0 sie zawiesza

Napisano 09 lutego 2009 - 17:44
Dokładnie loly
Słyszałem że jeśli chodzi o tereny Polski i Rosji to wersja 0.5 oraz 0.7 ma dobrą stabilność, w innych krajach różnie to bywa czasami utrudniona jest komunikacja z podzespołami a innym razem system nie chce wstać. ;-)
Napisano 09 lutego 2009 - 23:07
Ponoć instalacja systemu od 0.7 do 1.0 na jednym stanowisku wprowadza innowacyjną*opcję czyszczenia żołądka w tle, bez konieczności ingerencji ze strony użytkownika.
A i do Snow Leoparda zalecana jest instalacja jednej z wtyczek:
- iOgórek
- iŚledzik
- iPopitka
Bez tego system może nie ładować się*w pełni (w zależności od posiadanego sprzętu).
Nie zalecane jest za to łączenie Snow Leoparda z systemami innych producentów gdyż grozi to kernel panikiem i dość bolesnymi (z reguły dzień po użyciu) konsekwencjami dla CPU.
Napisano 02 września 2009 - 17:50
No i nie trzeba mieć Maka

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych