Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPhone 3G WiFi problem

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 iMaks

iMaks
  • 1323 posts
  • SkądWarszawa

Posted 07 February 2009 - 00:06

Witam posiadam iPhona 3G z softem 2.2 mam maly problem z WiFi otóż korzystam z safari czy palringo ( podłączony do sieci ) i nagle mnie odlacza - tzn nie ma paska połączenia z WiFi obok paska sieci ba górze po lewo i przeglądarka mi mówi, ze nie mogę korzystać gdyż nie posiadam połączenia z siecią żadna ! Kiedy zaś wchodzę w ustawienia pisze, ze jest podłączony więc wychodzę z ustawień, działam i po chwili to samo :( zrobiło mo się tak 4 razy w ciągu pól godziny... Czy ktoś może mi pomoc? Z góry dziękuję i pozdrawiam

#2 kalboy92

kalboy92
  • 458 posts
  • SkądKalisz

Posted 07 February 2009 - 00:08

Mam tak samo jak mam palringo włączone :P restart programu i jest ok.

#3 iMaks

iMaks
  • 1323 posts
  • SkądWarszawa

Posted 07 February 2009 - 09:52

Ale dzieje się tak raczej przy przeglądaniu internetu w Safari ! Co mam zrobić ;(

#4 Luke82

Luke82
  • 3 posts

Posted 16 February 2009 - 13:59

Ten sam problem Witam, takze mam ten problem i to nie tylko z przegladaniem internetu ale oglonie z wszystkimi programami ktore musza byc polaczone z wifi aby moc z nich korzystac. Juz nie raz mialem ochote sprobowac jak wytrzymaly jest iphone przy uderzeniu o sciane :-) Bede wdzieczny za kazda pomoc.

#5 japek

japek
  • 779 posts

Posted 16 February 2009 - 14:14

Na to już chyba nic nie poradzimy. Nieraz się zdarza że gubi Wi-Fi no ale i mnie nie jest to aż 4 razy w ciągu pół godziny :).

#6 wilczek20

wilczek20
  • 2 posts

Posted 09 May 2009 - 17:24

U mnie jest podobnie. W ustawieniach jest napisane ,że jestem połączony ale żaden program (safari ,googlemaps ,youtube) nie działa. Wyskakuje komunikat ,że nie ma połączenia z netem. Co robić :/?

#7 dliwski

dliwski

• 15306 posts
  • SkądWarszawa

Posted 09 May 2009 - 17:28

Znaleźć lepszą sieć. Widocznie zasięg jest na tyle słaby, że niemożliwe jest stabilne połączenie. Mam styczność z wieloma routerami i nigdy nie spotkałem się z takim problemem.

#8 wilczek20

wilczek20
  • 2 posts

Posted 10 May 2009 - 11:57

Jesli chodzi o zasięg to jest na maxa :/

#9 michael.belfast

michael.belfast
  • 203 posts
  • SkądNY /Belfast/ W-wa

Posted 10 May 2009 - 20:33

Niestety jest to chyba jakas wada modulu wi-fi poniewaz u mnie dzialo sie to samo w ip z 06/2008 co jakis czas musialem restartowac siec natomiast gdy wymienilem ip na nowy model z 04/2009 to modul wifi popracowal 1 dzien i odrazu sie wylaczyl wiec cos jest nie tak jutro znowu jade go wymienic.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users