iPhone 3G WiFi problem
Started by
iMaks
, 07 Feb 2009 00:06
8 replies to this topic
Posted 07 February 2009 - 00:06
Witam posiadam iPhona 3G z softem 2.2 mam maly problem z WiFi otóż korzystam z safari czy palringo ( podłączony do sieci ) i nagle mnie odlacza - tzn nie ma paska połączenia z WiFi obok paska sieci ba górze po lewo i przeglądarka mi mówi, ze nie mogę korzystać gdyż nie posiadam połączenia z siecią żadna ! Kiedy zaś wchodzę w ustawienia pisze, ze jest podłączony więc wychodzę z ustawień, działam i po chwili to samo
zrobiło mo się tak 4 razy w ciągu pól godziny... Czy ktoś może mi pomoc? Z góry dziękuję i pozdrawiam

Posted 07 February 2009 - 00:08
Mam tak samo jak mam palringo włączone
restart programu i jest ok.

Posted 07 February 2009 - 09:52
Ale dzieje się tak raczej przy przeglądaniu internetu w Safari ! Co mam zrobić ;(
Posted 16 February 2009 - 13:59
Ten sam problem
Witam, takze mam ten problem i to nie tylko z przegladaniem internetu ale oglonie z wszystkimi programami ktore musza byc polaczone z wifi aby moc z nich korzystac. Juz nie raz mialem ochote sprobowac jak wytrzymaly jest iphone przy uderzeniu o sciane :-) Bede wdzieczny za kazda pomoc.
Posted 16 February 2009 - 14:14
Na to już chyba nic nie poradzimy. Nieraz się zdarza że gubi Wi-Fi no ale i mnie nie jest to aż 4 razy w ciągu pół godziny
.

Posted 09 May 2009 - 17:24
U mnie jest podobnie. W ustawieniach jest napisane ,że jestem połączony ale żaden program (safari ,googlemaps ,youtube) nie działa. Wyskakuje komunikat ,że nie ma połączenia z netem. Co robić :/?
Posted 09 May 2009 - 17:28
Znaleźć lepszą sieć. Widocznie zasięg jest na tyle słaby, że niemożliwe jest stabilne połączenie.
Mam styczność z wieloma routerami i nigdy nie spotkałem się z takim problemem.
Posted 10 May 2009 - 11:57
Jesli chodzi o zasięg to jest na maxa :/
Posted 10 May 2009 - 20:33
Niestety jest to chyba jakas wada modulu wi-fi poniewaz u mnie dzialo sie to samo w ip z 06/2008 co jakis czas musialem restartowac siec natomiast gdy wymienilem ip na nowy model z 04/2009 to modul wifi popracowal 1 dzien i odrazu sie wylaczyl wiec cos jest nie tak jutro znowu jade go wymienic.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users