Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

TOP 20 - najlepsze gry na iPhone/iPod touch 2008

• Please log in to reply
62 replies to this topic

#51 kokosz4815

kokosz4815
  • 41 posts

Posted 06 February 2009 - 14:18

Rolando Górą!! Jak na pierwszym mijscu mogło się pojawić fieldrunners??!!

#52 piar

piar
  • 79 posts

Posted 06 February 2009 - 17:42

Rolando az na drugim miejscu? @_@ przeciez to jest najwieksze rozczarowanie roku! Owszem, wykozystuje mozliwosci iPhone, ale mimo to sterowanie jakies takie drewniane i zabawa mizerna. Dziwi mnie natomiast brak GalCon'a

#53 b4rt3k

b4rt3k
  • 357 posts
  • SkądWawa

Posted 07 February 2009 - 00:31

Monopoly! ale to chyba juz w 2k9 filmik fajny, tylko te ujecia moglyby byc bardziej profesjonalne np prowadzenie kulki w labiryncie-takie.. eghm lamerskie, przy szybkiej muzie nie pasuje

#54 sigurowski

sigurowski
  • 80 posts
  • SkądKraków

Posted 07 February 2009 - 14:04

jak się nazywa gra w której rysujmy rozwiązania podkład jest jakby kartką papieru rysujemy większe kule żeby obciążyć dźwignie itd ktoś wie o co mi chodzi? pozdrawiam

#55 SebaSonido

SebaSonido
  • 623 posts
  • SkądBiałystok

Posted 07 February 2009 - 15:18

@up Crayon albo Touch Physics - obie podobnie wyglądają.

#56 sigurowski

sigurowski
  • 80 posts
  • SkądKraków

Posted 07 February 2009 - 17:31

dzięki właśnie tego szukałem

#57 mantis30

mantis30
  • 1386 posts

Posted 09 February 2009 - 20:53

Moja zwycięska piątka :)

1. The Plateau
2. Tiki Towers
3. Enigmo
4. Brothers in Arms: Hour of Heroes
5. Lumen

---- Dodano 09-02-2009 o godzinie 21:03 ----
Ooops, chyba jednak będzie to jednak pierwsza 6-ka bo zapomniałem dodać:

6. Aurora Feint: The beginning

#58 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2857 posts
  • SkądLublin, Poland

Posted 19 February 2009 - 10:11

Zapraszam wszystkich do wspólnego tworzenia rankingu MyApple: http://www.myapple.p...ow-myapple.html

Zapraszam szczególnie tych, którzy mój ranking uważają za stronniczy, stwórzmy więc wspólny ranking użytkowników MyApple ;)

Mam nadzieję, że pomożecie w jego tworzeniu, bo jak na razie to cienko z tymi rankingami poszczególnych userów. Wypowiedziało się dopiero 12 osób, a MyApple liczy, ekhm... ponad 50 tys, z czego conajmniej 5-10 tys posiada iPhone'a/iPoda Touch (to są przypuszczenia, a nie oficjalne statystyki) i dobrze by było, żeby chociaż 1% z tych osób się wypowiedziało (to daje już 50 rankingów), bo potem znowu będzie narzekanie, że jest stronniczy...

#59 Matthew Mcklain

Matthew Mcklain
  • 477 posts

Posted 08 March 2009 - 17:56

Dobra robota! Widac ze duzo czasu poswieciles i to powinno sie cenic. Z lista jak najbardziej sie zgadzam :) Tez mysle ze przydala by sie sonda

#60 Matthew Mcklain

Matthew Mcklain
  • 477 posts

Posted 09 March 2009 - 22:25

Dobra robota Widac ze sie postarales! DOBRA ROBOTA!!!! ps sonda bys ie przydala:p

#61 Fabiomaster

Fabiomaster
  • 12 posts

Posted 10 June 2010 - 11:35

TRIDEFENSE i ANGRYBIRDS

Drodzy czytelnicy i moderatorzy, nie bardzo mogę się zgodzić z opinią rankingu najlepszych gier na IPhone.

Od lat 2007 wiadomo, że najlepszą grą w każdym zagranicznym portalu została gra TriDefense która jest wybitna pod każdym względem i bije wszelkie rekordy popularności w USA i Francji, a Fieldrunners to jakaś chińska podróbka, kolejną grą która podbija serca użytkowników na całym świecie została gra Angry Birds. Te dwie pozycję powinny się znaleźć na szczycie listy w roku 2010.

Zachęcam zapoznaniem się z tymi grami lub chociaż do zobaczenia gameplayu na YouTube.

Pozdrawiam

#62 Dawid Szypulski

Dawid Szypulski

• 5535 posts

Posted 10 June 2010 - 12:27

Nie wiem czy zauważyłeś ale to był ranking z 2008 roku...

#63 Chivashin

Chivashin
  • 14 posts

Posted 10 February 2011 - 13:47

Witam Wszystkich Serdecznie :)

Jestem Nowym na Forum i dodam takie swoje spostrzeżenie :)
Andrzej Puczyk Wykonał kawał dobrej roboty naprawdę, dzięki takim formowniczą można wiele się do wiedzieć na dany temat :) wielkie GZ dla niego :)

Dzięki wam natomiast można się dowiedzieć co leprze czego zapomniał i w czym się pomylił, dla was tez duże brawo za bystrości i spostrzeżenia..

Jak to się mówi Andrzej zaczął gotować Wy przyprawiliście i wyszło super danie :)

Wiadomo że gusta i smaki są u każdego inne )
Ja tu poznałem wiele gier których nawet nie widziałem, dzięki wam wszystkim oby więcej takich tematów pozdr ....

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users