Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iTunes - okładki płyt

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 stachu_stach

stachu_stach
  • 43 postów

Napisano 03 lutego 2009 - 15:56

jak zgrać okładki do płyt? w "zaawansowane" kliknąłem "pobierz grafikę albumu" chwile pościągało a potem wyskoczyło: "nie można było pobrać grafiki dla pewnych albumów" tyle że nie zgrało do rzadnego, a niektóre płytki są nawet oryginalne, ripowane. Nie wiem o co w tym chodzi, pomóżcie!

#2 MOLLAKA

MOLLAKA
  • 260 postów

Napisano 04 lutego 2009 - 14:11

Widocznie masz źle otagowane utwory, albo inną wersję tagów. Poszukaj w internecie i kup/ściągnij program TagRunner. Mi ładnie pościągał okładki i teksty wielu utworów.

#3 golabek

golabek
  • 110 postów
  • SkądNisko

Napisano 04 lutego 2009 - 14:42

Można po przez ppm na albumie w iTunes => Informacje => i tam masz pusty kwadracik. Pobierasz zdjecie okładki (images.google.pl) lub sam robisz. otwierasz folder z tym zdjeciem oraz Informacje w iTines. I teraz tak jakbyś przenosił plik miedzy folderami na nosisz go na ten kwadracik. i... juz :) Uwaga, to sposób na to by "ładnie wyglądało" Jak chcesz by wszystko było automatycznie, razem z tekstami itd. spróbuj sposobem autora posta wyżej.

#4 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 04 lutego 2009 - 15:29

złe tagi na 100%. jeżeli nie chcesz ich zmieniać to wgraj ręcznie, jeżeli chcesz zrobić to automatycznie to popraw otagowanie, jednak pierwsza metoda wydaje mi się szybsza..

#5 golabek

golabek
  • 110 postów
  • SkądNisko

Napisano 04 lutego 2009 - 15:39

No bo jest ;) ja robie własne składanki danego autora dlatego robię to w ten sposób :))

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych