Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Kupno lodówki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 01 lutego 2009 - 22:34

Planuję kupić lodówkę. Chodzi mi o taką dużą, dwudrzwiową, z dystrybutorem lodu. Chciałbym aby właściciele takich lodówek wypowiedzieli się na temat tego jaką kupić, jak oceniają swoje lodówki. Wiadomo oczywiście, że chciałbym kupić w miarę tanio. Mam jeszcze dwa pytania: czy dystrybutor do lodu przydaje się i co to jest barek? Zapraszam do pisania.

#2 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 23:11

ja mam lodoweczke kenmore dwodzwiowa z maszynka do lodu :) prawa strona jest dosy dobrze zaopatrzona: -polki sie wysowaja -specjalne szuflady do miesa, warzyw z oddzielna regulacja temperatury prawa strona jest tez fajnie zaaranzowana: -glebokie wysuwajace sie polki -polki na dzwiach maszykna do lodu oferuje nam cale kostki ktore wygladaja jak "ksiezyc" :) jest tez opcja lodu kruszonego ale to chyba standart w tego typu urzadzeniach a co do przydatnosci to juz zalezy od ciebei jesli uzywasz duzo lodu to ci sie przyda najlepsza strona tego urzadzenia jest to ze nie musisz pamietac o zrobieniu lodu :) maszyna sama wie kiedy go zrobic wiec zawsze masz go pod reka. Duzo zalezy jaka masz kuchnie czy bardziej bedzie pasowala metalowa lodowka czy plastikowa jesli plastikowa to jaki kolor :) Zwroc uwage takze na zuzycie pradu czy jest energooszczedna.

#3 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 01 lutego 2009 - 23:26

Dzięki, a mogę wiedzieć ile kosztowała? Chciałbym się trochę dowiedzieć o tych lodówkach i na dniach kupić.

#4 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 02:09

moja kosztowala 1200$ :) kupowana w usa wiesz zabardzo sie nie znam na cenach w pl

#5 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 02 lutego 2009 - 11:04

U nas w PL będzie pewnie dwa razy droższa:P Po dzisiejszym kursie dolara będzie to kwota ok 4150 zł, ale sprzedawcy lubią jeszcze trochę doliczyć od siebie...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych