Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Instalacja volume boost....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 Matiasekiphone

Matiasekiphone
  • 40 postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 14:59

Witam! Mam problem z dzwiekiem w moim iphonie..podobno mozna wgrac rozne aplikacje ktore poprawia glosnosc. Czytalem o jednej takie zwie sie volume boost (lub booster) ale nie wiem jak ja zainstalowac i gdzie ja znalezc. nie zalezy mi konkretnie na tej aplikacji ale chcialbym zeby moj iphone gral glosniej. prosze o pomoc pozdrawiam!

#2 alfagta

alfagta
  • 1 635 postów
  • SkądKatowice

Napisano 29 stycznia 2009 - 15:13

Z Cydii mój drogi, z Cydii...

#3 Matiasekiphone

Matiasekiphone
  • 40 postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 15:17

no mam cydie ale mam iphona od 3 dni i nie bardzo wiem jak....moglbys opisac jak to zainstalowac?

#4 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 stycznia 2009 - 15:46

A mógłbyś poczytać? Bo wiesz, nie widzę sensu w pisaniu jednej rzeczy kilka razy. Dział Tutoriale - miłej lektury! :)

#5 Matiasekiphone

Matiasekiphone
  • 40 postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 16:19

szukalem szukalem i nie znalazlem... moze dasz link ?

#6 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 stycznia 2009 - 16:19

iPhone - Tutoriale - MyApple.pl :rolleyes:
Jak Ty działu nie mogłeś znaleźć, to ja padam...

#7 Matiasekiphone

Matiasekiphone
  • 40 postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 16:27

dzial znalazlem ale nie odpowiedzi na moj problem ;]

#8 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 stycznia 2009 - 16:30

Otwierasz Cydię, wchodzisz w wyszukiwarkę i wpisujesz Boost, albo Volume Boost, potem klikasz na odnaleziony dodatek, wybierasz Install i potem Confirm.

#9 Matiasekiphone

Matiasekiphone
  • 40 postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 16:40

no i wlasnie tu mam problem bo juz wiele razy wpisywalem i nie znalazlo...

#10 adrianopel

adrianopel
  • 1 451 postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 17:01

Tak więc rozwiązania są 2: -albo źle wpisujesz -albo nie masz odpowiedniego źródła do tego programu A jakie to źródło? To już musisz poszukać w necie bo każdy progs ma inne. Jak znajdziesz wystarczy je dodac do cydii wchodząc w sources i odświeżyć. Po tym procesie wyszukiwarka powinna znaleźć Ci ten program.

#11 Matiasekiphone

Matiasekiphone
  • 40 postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 17:16

robie wszystko ok jak tutaj piszecie i nie wyszukuje...dzisiaj wgrywalem nowego softa wiec chyba nie powinno byc jakis problemow co do zrodel itp. a tytul wpisuje dobrze nie wyskakuje jak wpisuje volume, volume boost, i nic nei wychodzi. moze trzeba cos zainstalowac zeby to widzialo..

#12 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 stycznia 2009 - 17:19

Wejdź w Sections>Repositories i zainstaluj repozytorium iClarified.

#13 Matiasekiphone

Matiasekiphone
  • 40 postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 18:54

ok zainstalowalem iClarified i pojawilo sie volume boost wybralem wersje mojego oprogramowanie i zainstalowalem..wszystko dziala tylko wydaje mi sie ze to nic nie dalo ale wielkie dzieki za pomoc

#14 Olek4

Olek4
  • 592 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 29 stycznia 2009 - 20:18

ok zainstalowalem iClarified i pojawilo sie volume boost wybralem wersje mojego oprogramowanie i zainstalowalem..wszystko dziala tylko wydaje mi sie ze to nic nie dalo ale wielkie dzieki za pomoc

Też nigdy nie zauważyłem różnicy po zainstalowaniu tego.
Ale to jest chyba do podniesienia głośności na słuchawkach a nie przez głośnik.

#15 Matiasekiphone

Matiasekiphone
  • 40 postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 21:33

jak pierwszy raz podlaczylem sluchawki to jak mialem ustawione na max to ogluchlem wiec to chyba zbedne xP

#16 paiczi

paiczi
  • 274 postów
  • Skądpomorze

Napisano 30 stycznia 2009 - 01:51

hmm...wasnie.moj iphone gra dosc cicho na sluchawkach.jak mam na maxa ustawione to moge normalnie miec zalozone sluchawki i nie jest glosno.jest w sam raz.moj ipod gra naprawde o wiele glosniej. czy mam powody do zmartwien ? .... poza tym to wlasnie przed momentem z czystej ciekawosci zainstalowalem tego boosta no i jestem pod duzym wrazeniem! pomoglo. jak ustawiam glosnosc muzyki na sluchawkach na taka ktora zmusza mnie bym czym predzej sciszyl :P to jeszcze mam spory zapas do maximum :) takze jest ok ale nadal zastanawia mnie czemu dopiero po softwerowej ingerencji a nie jak kolezka u gory napisal, standartowo :/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych