Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Herbie trzyma z nami :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

#26 skurch

skurch
  • 374 postów
  • SkądJaworzno

Napisano 02 lutego 2009 - 21:16

Do płyt wymienionych przez mf.31101985 dołączyłbym jeszcze With Teeth. Wielu uważa tą płytę za najgorszą w dorobku NIN a jak dla mnie jest ona najlepsza. Poleam jeszcze nieśmiertelny soundtrack z Quake'a który jest autorstwa frontmana NIN, czyli Trenta Reznora :)

#27 arsen

arsen
  • 798 postów
  • SkądTychy, Poland

Napisano 02 lutego 2009 - 21:25

Jeli chodzi o radia z gatunku chillout to polecam radiohoryzont.pl

#28 Shrek

Shrek
  • 1 337 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 21:33

Fajnie, że temat przypadł Wam do gustu i jest żywy, bałem się, że będzie odwrotnie. Co do samego sedna tematu, to sporo tego widzę na koncertach, poruszając się jako fotograf wśród ekipy nagłośnieniowo-oświetleniowej i samych muzyków, to rzeczywiście MAK wiedzie prym i to jest budujące :)

#29 kubasuchy

kubasuchy
  • 125 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 23:38

Ja osobiście jestem aboslutnym wyznawca płyty "The Fragile". To taki mały absolucik, 2 płyty a nie ma na nich niepotrzebnego dźwięku. Jest co prawda dosyć ciężka do przyswojenia, ale jeśli ktoś lubi takie klimaty, to jest kosmos.

#30 Foucault

Foucault
  • 197 postów

Napisano 03 lutego 2009 - 00:29

Polecam serial "Veronica Mars" - wprawdzie jest dla nastolatek ale często tam przewija się Mac - powinniście się ucieszyć :) To tyle na temat - poza tematem szczerze polecam Therapy? W dowolnym znaczeniu :)

#31 mr-hammond

mr-hammond
  • 479 postów

Napisano 03 lutego 2009 - 00:53

Mój mac na scenie to loopy, sample, brzmienia... a po koncercie.. internet , film... czasem jakaś gra. do wszystkiego :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych