Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iBluetooth od iSpazio.net

• Zamknięty Temat jest zamknięty
651 odpowiedzi w tym temacie

#251 lippi

lippi
  • 95 postów

Napisano 12 marca 2009 - 01:09

przy polaczeniu iphone - laptop w trakcie proby przesylania wiekszych plikow (np. 3mb) przesylanie zwiesza sie. tez tak macie? edit: nie zawsze sie wiesza:) Z tym przesylaniem mp3 z iphona na inne urzadzenie jest jeden powazny problem... nie wiem czy da sie go jakos rozwiazac. otoz po wrzuceniu mp3 na iphone owa mp3 ma zmieniona nazwe i chcac przeslac jakas konkretna mp3 nie wiemy ktora to;/

#252 Wojteker

Wojteker
  • 16 postów

Napisano 12 marca 2009 - 01:14

prosze pomocy.... zainstalowalem ibluetooth, zrobilem restart i nie dziala tylko pisze "Nie mozna otworzyc programu iBluetooth" ... wgralem na nowo softa i zrobilem jailbreak i dalej to samo.

#253 majkel170

majkel170
  • 52 postów

Napisano 12 marca 2009 - 01:28

hmm a masz nowy baseband i nowy soft 2.2.1 ?

#254 Wojteker

Wojteker
  • 16 postów

Napisano 12 marca 2009 - 01:33

tak

#255 majkel170

majkel170
  • 52 postów

Napisano 12 marca 2009 - 01:36

moze w tym tkwi problem... w sumie nie wiem nie robilem uptade nowego basebendu ze wzgledu na ta aplikacja , moze niech sie wypowie inna osoba z basebandem nowym!

#256 DeanDesign

DeanDesign
  • 201 postów
  • SkądWars i Sawa

Napisano 12 marca 2009 - 01:48

Mam nowy soft i nowy baseband, aplikacja się uruchamia. Problemy mam w dalszej części działania ;)

#257 Wojteker

Wojteker
  • 16 postów

Napisano 12 marca 2009 - 01:53

to czemu mi to niechce ruszyc? oO nikt nie wie?

#258 maciejwilu

maciejwilu
  • 654 postów

Napisano 12 marca 2009 - 03:41

Czy ktos może pomóc.
?zainstalowałem aplikacje, usiłuje cos przesłać ale ani mój Mac nie wykrywa Iphona anie Ip Maca.Dodam,że bez problemu odbieram na Maca pliki z motorolki. O co chodzi?

---- Dodano 12-03-2009 o godzinie 03:43 ----
Ach jeszcze jedno Bluetooth w Iphonie tez działa bo często korzystam z słuchawki bezprzewodowej...

#259 ner0angel0

ner0angel0
  • 506 postów
  • SkądLeszno, PL

Napisano 12 marca 2009 - 06:50

Czyli generalnie scrackowanie iBT jest legalne, bo właściwie jego twórcy wydali cracka, nie?

#260 Bloody_Ice

Bloody_Ice
  • 189 postów

Napisano 12 marca 2009 - 07:22

Czyli generalnie scrackowanie iBT jest legalne, bo właściwie jego twórcy wydali cracka, nie?

\Ponieważ MeDevil - Developer i pseudo twórca aplikacji
iBluetooth życzy sobie za tą apliacje 4 euro , a kod a przynajmniej duzą
jego część ukradl swoim kolegom ;/ , wydali oni w odwecie cracka

znalazłem coś takiego

#261 shaqui

shaqui
  • 586 postów
  • SkądGdynia

Napisano 12 marca 2009 - 08:09

od wczoraj naciskam get license i cały czas mam error - w ogóle nie chce mi jej zarejestrować.

#262 CodeZero

CodeZero
  • 211 postów

Napisano 12 marca 2009 - 08:20

znalazłem coś takiego

Co żeś znalazł ? Jakoś nic nie widze.... pokaż tego cracka.

#263 Hardknox

Hardknox
  • 194 postów
  • SkądPolska - Austria

Napisano 12 marca 2009 - 08:24

Tutaj masz jeśli Cię to tak interesuje - only w celach edukacyjnych

[CIACH]

#264 CodeZero

CodeZero
  • 211 postów

Napisano 12 marca 2009 - 08:28

UWAGA:

Ponieważ MeDevil - Developer i pseudo twórca aplikacji iBluetooth życzy sobie za tą apliacje 4 euro , a kod, a przynajmniej dużą jego część ukradl swoim kolegom ;/ , wydali oni w odwecie cracka

Dlatego nie płaćcie złodziejowi za wypięcie się na grupę osób odpowiedzialnych za projekt.

#265 goly

goly
  • 658 postów
  • Skądhell

Napisano 12 marca 2009 - 08:34

UWAGA:

Ponieważ MeDevil - Developer i pseudo twórca aplikacji iBluetooth życzy sobie za tą apliacje 4 euro , a kod, a przynajmniej dużą jego część ukradl swoim kolegom ;/ , wydali oni w odwecie cracka

Dlatego nie płaćcie złodziejowi za wypięcie się na grupę osób odpowiedzialnych za projekt.

czyżby cała akcja działa się w Polandzie :lol:

#266 shaqui

shaqui
  • 586 postów
  • SkądGdynia

Napisano 12 marca 2009 - 08:52

chciałem przeinstalwoać aplikację bo wyskakuje teraz błąd przy otwieraniu ... i jak chciałem z Cydii przeinstalować i to repo jest niedsotępne... macie jakiś pomysł jak przeinstalować aplikację ?

#267 eR

eR
  • 971 postów
  • SkądEuropa

Napisano 12 marca 2009 - 08:54

Chwila, chwila... chlopaki z BluetoothProject na obecna chwile nie zrobili nic wiecej procz wykrywania innych urzadzen BT. MeDevil zrobil aplikacje na ktora wszyscy czekali, czyli w pelni funkcjonujacy Bluetooth. Jesli ukradl czesc kodu, co byc moze zrobil lub nie, to zastanowcie sie ile musial dopisac do wspominanego kodu by powstala aplikacja nie tylko rozpoznajaca urzadzenia, ale komunikujaca sie z nimi w obie strony wraz z wymiana plikow. Zastanowcie sie prosze glebiej, a nie z gory oceniajcie. Jestem pelen podziwu nad praca ludzi, ktorzy potrafia cos zrobic... ja nie zbiednieje placac 4 Euro... ale mozna i tak, ze w ramach oskarzania o kradziez, okradac innych crack'iem.

#268 ryssiek

ryssiek
  • 146 postów
  • Skąd127.0.0.1

Napisano 12 marca 2009 - 09:03

mam mieszane uczucia co do tego całego zamieszania z kradzionym kodem, tak naprawdę to nie wiadomo na jakim etapie był iBP w momencie w którym odchodził medevil (a do tej pory ich progress nie jest powalajacy) ostatni ich relese potrafil jedynie "Will only find and display any discoverable Bluetooth devices" tak więc różnica jest spora. Jako programista raz chciałem opuścić pewien projekt ponieważ praktycznie stał w miejscu a najwięcej roboty robiłem ja , i wtedy powstał problem co z kodem oni mieli sporo mojego ja miałem trochę ich. tak więc nie wiadomo jak sprawa wygląda naprawdę bo medevil chyba nie skomentował tego ( jeżeli się myle niech da ktoś linka)

na stronie jest już link do płatności do paypala MeDevil

#269 elita

elita

• 3 034 postów
  • SkądKalisz, PL

Napisano 12 marca 2009 - 09:08

Myślę że o równowartość paczki fajek nie ma co się bawić w kraki. Ale poczekam na rozwój wydarzeń w sprawach licencyjnych powinno coś oficjalnego na dniach wypłynąć. A aplikacja jest ok, wysyła i pobiera to już jest spory krok do przodu. Trzeba czekać na resztę usług, ale teraz to raczej z górki. Transmisja plików to gadzet przy dużo szybszym wifi, ale obsługa notatek czy vcf do kontaktów się przyda, no i stereo. Mam nadzieję że poprawi się też czas na 1 ładowaniu w ipod, może bt chlapie mniej poweru niż wzmacniacz słuchawkowy.

#270 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 12 marca 2009 - 09:11

No ta... każda wymówka jest dobra żeby coś ukraść i nie płacić. Co za hipokryzja! Skoro tak Was boli, że kradzione to ze względów etycznych w ogóle nie powinniście pobierać nieprawdaż? Hipokryzja!

#271 sirozzy

sirozzy
  • 5 postów
  • SkądReading

Napisano 12 marca 2009 - 09:12

hehe.... fajnie było to czytać... ale i tak szkoda prądu ;)

#272 eR

eR
  • 971 postów
  • SkądEuropa

Napisano 12 marca 2009 - 09:25

Dodam jeszcze od siebie, ze juz wczoraj kupilem na oba iPhony iBluetooth, jednak nie moge ich zarejestrowac (i pewnie nie tylko ja)... Nie wciskam co chwile "Get License", tylko z umiarem co jakies 20-30 minut... w nadzieji, ze w koncu przyjdzie na mnie kolej :) Czy macie ten sam problem ?

#273 goly

goly
  • 658 postów
  • Skądhell

Napisano 12 marca 2009 - 09:26

No ta... każda wymówka jest dobra żeby coś ukraść i nie płacić. Co za hipokryzja! Skoro tak Was boli, że kradzione to ze względów etycznych w ogóle nie powinniście pobierać nieprawdaż? Hipokryzja!

patriota :rolleyes:
uchował się po wojnach

#274 TTymek

TTymek
  • 556 postów
  • SkądWrocław/Kępno

Napisano 12 marca 2009 - 09:33

lol my tu wszyscy jesteśmy w temacie/na czasie, a na SG nihuhu, żadnych nowych newsów :P A tak nas wszyscy zapewniali że w pierwszej kolejności na newsach się pojawi...

#275 shaqui

shaqui
  • 586 postów
  • SkądGdynia

Napisano 12 marca 2009 - 09:36

Dodam jeszcze od siebie, ze juz wczoraj kupilem na oba iPhony iBluetooth, jednak nie moge ich zarejestrowac (i pewnie nie tylko ja)...
Nie wciskam co chwile "Get License", tylko z umiarem co jakies 20-30 minut... w nadzieji, ze w koncu przyjdzie na mnie kolej :)

Czy macie ten sam problem ?

też kupiłem i cały czas nie mam Licencji ... więc nie jesteś sam :/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych