Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[offtopic] Chętnie poznam kobietę / mężczyznę.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 b_jan

b_jan
  • 683 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 stycznia 2009 - 22:39

Witam, Aż dziw bierze, że nie ma podobnego tematu. W końcu duża część z nas chce mieć znajomych / dziewczynę / chłopaka o podobnych zainteresowaniach. Po części w/w potrzeby spełnia Forum samo w sobie. Ale czy nie chcielibyście po prostu z kimś się spotkać? Porozmawiać z osobą, którą jesteście zainteresowani? Ja np. chętnie poznam Kobietę, wiek ok 20-25 lat, z Warszawy, ambitną i oczywiście zainteresowaną tematyką Apple. :)

#2 _krzysiek

_krzysiek
  • 1 971 postów
  • SkądŁódź

Napisano 22 stycznia 2009 - 23:38

ja najchętniej długonogą napaloną 18-tkę spragnioną sexu, zbocznoą pod każdym względem, z duzym biustem i małym przebiegniem... ... jest tu taka? Janie, ogranizowane są różnego rodzaju spotkania, za jakis miesiąc w wiekszych dużych miastach, jakby nie patrzeć, ale na oko Warszawę można do takich "miasteczek" zaliczyć. Raczej nie spodziewaj się kobiet, tylko facetów.

#3 b_jan

b_jan
  • 683 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 stycznia 2009 - 00:11

ja najchętniej długonogą napaloną 18-tkę spragnioną sexu, zbocznoą pod każdym względem, z duzym biustem i małym przebiegniem... ... jest tu taka?

Janie, ogranizowane są różnego rodzaju spotkania, za jakis miesiąc w wiekszych dużych miastach, jakby nie patrzeć, ale na oko Warszawę można do takich "miasteczek" zaliczyć.

Raczej nie spodziewaj się kobiet, tylko facetów.

Na takich spotkaniach to i owszem - choć nie powiem, czasami płeć piękna pojawia się np. na warsztatach.

Dlatego też i taki temat. A poza tym to wiesz..., po prostu jest to kolejne zapełnienie luki w tematyce na tym forum, a przy okazji - kto wie, jak dużo ciekawych osób czyta / bierze czynny udział w tym Forum.

#4 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 23 stycznia 2009 - 02:10

myślałem, że nic już mnie nie zaskoczy....myliłem się:roll:

#5 Suave

Suave

• 2 204 postów

Napisano 23 stycznia 2009 - 08:12

Qrczę, a ja myślałam, że autorowi jest po prostu wszystko jedno :D

#6 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 23 stycznia 2009 - 08:49

jednak sa rzeczy ktore sie fizjonomom nie snily ;)

#7 b_jan

b_jan
  • 683 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 stycznia 2009 - 10:23

A jednak poruszenie nastąpiło. ;)

#8 virgin71

virgin71

• 12 562 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 stycznia 2009 - 11:28

Dokładnie tak samo pomyślałem;)

P.S. Jest j¨ż jedna seniorita;)

#9 tomasz

tomasz

• 10 988 postów

Napisano 23 stycznia 2009 - 13:11

Gdyby temat założył nasz kolega k.....r to by pewnie tak było :P

#10 b_jan

b_jan
  • 683 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 stycznia 2009 - 14:07

Przypominam, że temat nie został założony tylko dla mnie. Każdy może tutaj wpisywać / komentować teksty. Mam nadzieję, że choć 2 osobom to pomoże (i bynajmniej nie myślę tutaj o sobie ;) ). Odnoszę wrażenie, że wiele osób jest wielce zdziwionych założeniem tego typu tematu. Pragnę wyjaśnić, że nie wszyscy mają nadmiar wolnego czasu, a tym samym mogą sobie pozwolić na zwykłe spotkania, itp. Ja niestety czasu za dużo nie posiadam z powodu studiów, pracy, a także wielu innych zajęć pobocznych. Biorąc powyższe pod uwagę, nie chcę i nie muszę marnować czasu na tak prozaiczne sprawy jak poszukiwania bratnich dusz. Po to są Fora internetowe, a także inne formy zrzeszające dane społeczności aby takie sprawy stawały się prostsze. W końcu prostota to jedna z cech produktów Apple. ;)

#11 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 238 postów
  • Skąd3city

Napisano 23 stycznia 2009 - 14:26

Idziesz na uczelnię, widzisz dziewczynę, która Ci się podoba, zaczynasz rozmowę, umawiasz się. Zajmuje to 5-15 minut. Po co sobie komplikować życie Internetem... ;)

#12 iPaweł

iPaweł
  • 811 postów
  • SkądПри́п'ять

Napisano 23 stycznia 2009 - 15:14

i oczywiście zainteresowaną tematyką Apple. :)

Zmodyfikuj trochę rade MacDada :) Idź na uczelnie weź mac'a podnieś do góry na holu i krzyknij "która wie co to jest? za mną!!" i gotowe :) do wyboru do koloru ;]

#13 b_jan

b_jan
  • 683 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 stycznia 2009 - 18:56

Hehe.

No dobrze. To może powiem jeszcze, aby nakreślić sytuację do końca: jako osoba zajmująca się PR-em potrzebna mi była wiedza, jak duży odzew społeczny będzie w ramach takiego tematu w naszym środowisku. Naprawdę wiele widać po tych kilku wpisach.

Wszystkim dziękuję za współpracę.

P.S.
Oczywiście moja oferta nadal pozostaje ważna. ;)

P.S. 2
Żebyście nie czuli się tak wyjątkowi, podobne tematy zostały zamieszczone w innych miejscach w Internecie.

---- Dodano 24-01-2009 o godzinie 00:39 ----
No proszę...,
jaki tutaj spokój..., a np. na Grono.net cały czas niektórzy próbują się ze mną droczyć i udowodnić jacy to oni wspaniali nie są. :) Brawo Użytkownicy MyApple.pl!!!

#14 pieczony

pieczony
  • 135 postów
  • SkądGrojec Osada

Napisano 25 stycznia 2009 - 14:04

ja najchętniej długonogą napaloną 18-tkę spragnioną sexu, zbocznoą pod każdym względem, z duzym biustem i małym przebiegniem... ... jest tu taka?

lol, od razu mi do głowy wpadła ta stara reklama z TV
"Cześć, jestem Wojtek i też mam 12 lat" :P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych