Nawet jesli bylby uszkodzony to dlaczego orginalny soft daje sie od razu przywrocic :?:
I czy ew. przyjma mi go na gwarancje (tylko co im powiedziec :?

:?:
Kurde na nowego iPhone'a mnie nie stac, kurde nigdy wiecej w zyciu Apple - wszedzie pisza ze za nic nie da sie uwalic wgrywajac softa w tu prosze - rok ciezkiej harowy poszedl... Co ja teraz kurde rodzicom powiem...
---- Dodano 21-01-2009 o godzinie 20:29 ----
/EDIT
Napisze moze po kolei.
iTunes widzi telefon normalnie - synchronizuje itp. Moge wgrac oryginalnego softa zaciagnietego z MyApple.
Kiedy proboje zrobic JailBrek'a/wgrac modowany soft program oczekuje na przejscie iPhone'a w tryb recovery. Kiedy iPhone automatycznie uruchomi sie w recovery, Windows widzi go normalnie jako Apple (iBoot) Recovery Device (czy jakos tak), lecz programy wciaz czekaja na jego uruchomienie w tym trybie.
Z tego co czytam to uszkodzony communication borad daje sie we znaki poprzez brak zasiegu, brak wogole polaczenia z PC.
Jesli to prawda to za ile moge telefon opchnac :?: Jak juz go ew. opchne nigdy wiecej sie w iPhone'a nie wpadkuje - dziekuje w pare godzin stracilem to na co harowalem cale wakacje w cegielni przenoszac ok. 5t cegiel dziennie wlasnorecznie - od switu do nocy.
Nie jestem dizeckiem neo i nie bede tutaj klął, ale mam ochote uzyc siekiery na tym telefonie.
---- Dodano 21-01-2009 o godzinie 20:58 ----
W trybie DFU iTune wywala blad 1601 - sproboje pod iDenebem lub innym OS'em.
W recovery widzi normalnie i prosi o restore.