Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Gry nie chcą działać

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 iPhone 25

iPhone 25
  • 1 030 postów
  • SkądKielce

Napisano 16 stycznia 2009 - 15:53

Witam.Mam problem mam wgrane kilkanaście aplikacji i gier.Oraz muzykę kilka utworów.Ale dziś jak w szkolę trochę się bawiłem grami itd.To po zablokowaniu tela i odblokowaniu teraz jak chce włączyć jakąś gre to się włącza albo początkowy obrazek albo samo tło motywu i zaraz wraca do menu tak z każdą aplikacją.Więc uruchomiłem ponownie iPhone i teraz też mi nie widzi utworów i 2 filmików które miałem na iPhonie a aplikacje nadal nie działają i gry???Co mam zrobić w tej sytuacji?>Wersja softu 2.0.1

#2 camaro17

camaro17
  • 17 postów
  • SkądWrocław

Napisano 16 stycznia 2009 - 16:09

Zrób restart po przez BossPrefs, gorzej jak ci wysłał przez neta do iTunes że masz pirackie aplikacje/gry to pewnie na stałe zablokował.Jeżeli masz oryginały to nie martw się restart pomoże z pewnością.

#3 iPhone 25

iPhone 25
  • 1 030 postów
  • SkądKielce

Napisano 16 stycznia 2009 - 16:15

jak się robi ten restart????A tak po za tym ja mam wszystkie aplikacje..free z app store a tak po za tym nie mam nic na koncie więc nie wysłał:PP????? P.S jak się wgrywa soft do apple nie chce cydii tylko czysty soft wgrać 2.0.1 ale jak to się robi?

#4 boloney

boloney
  • 315 postów
  • SkądWalthamstow Central, Bochnia, Krakow

Napisano 16 stycznia 2009 - 17:01

Wgraj soft 2.2 uruchom iTunes podłącz iPhona i zrób update.

#5 iPhone 25

iPhone 25
  • 1 030 postów
  • SkądKielce

Napisano 16 stycznia 2009 - 17:03

tak tylko od 2 lata archiwizuje go...nie da się jakoś inaczej wgrać oprogramowania?

#6 boloney

boloney
  • 315 postów
  • SkądWalthamstow Central, Bochnia, Krakow

Napisano 16 stycznia 2009 - 17:03

Wcześniej możesz wcisnąć power plus home i przytrzymac przez 10 sekund. Może pomoże bo chyba bossPrefs nie masz?

---- Dodano 16-01-2009 o godzinie 19:05 ----
więc zrób archiwizacje a później update i po kłopocie

#7 iPhone 25

iPhone 25
  • 1 030 postów
  • SkądKielce

Napisano 16 stycznia 2009 - 17:06

no i co mi da że zrobie archiwizacje jak ona tak długo trwa???bez niej się nie da???Albo innym programem? ten power+home zadziałał a co było tego przyczyną że musiałem tego użyc\??I pytanie jak odinstalować aplikacje z iphona z poziomu telefonu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych