Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

nie działa ferrari gt

• Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 prazynpl89

prazynpl89
  • 63 posts

Posted 16 January 2009 - 00:04

Witam serdecznie może ktoś mi pomoże, a mianowicie kilka dni temu kupiłem konto na itunes i chciałem sobie pograć w grę, jak w temacie, sciagnalem ja z itunes. Jednakże gdy ja wlacAm moim oczu przedstawia się jeden wielki biały obraz, co jest grane? Wie może ktoś? Mam iphona 3g 16gb, soft 2.2 po jb i zdjęty simlock za pomocą yellow sn0w

#2 miakeel

miakeel
  • 19 posts

Posted 16 January 2009 - 11:37

watpie ze kupieles gre w AS. :) no ale malo wazne :D , spoko mam ten sam problem na 2.1 2.2 ciagle to samo :) wiec .. hmm..

#3 prazynpl89

prazynpl89
  • 63 posts

Posted 16 January 2009 - 13:49

eh... lol maam ci wysłac link do aukcj ina której kupiłem 100$ czy jak ?

---- Dodano 16-01-2009 o godzinie 15:50 ----
A to prawda ze jak kupię jakaś gierkę w AS i bede chciał ja drugi raz sciagnac z tego konta to nie bede za nią płacił?
Wgrywałem gierkę kilka krotnie i za akzdym razem dzieje sie to samo ;/ co teraz?;/ poratuje ktoś?:(
a tak nawiasme poco mama kombinowac cos z crackami itd sporo na allegro sa konta sam anwet je sprzedaję co w rpzeliczeniu wychodzi ze 1$ jest tańszy od zeta? pozdro
poprostu nieche mi sie robic w ciemnoe drugi raz restore i jb jak niewiadomo czy pomoze xD

#4 camaro17

camaro17
  • 17 posts
  • SkądWrocław

Posted 16 January 2009 - 15:57

No więc tak, ja mam tak samo ale się z tym problemem uporałem, dodam że gierkę mam cracka a nie kupioną, co pewnie każdy na tym forum mnie pogoni w siną dal za to, ale ja i tak wiem że każdy tylko pisze że kupuje a tak na prawdę ciągnie za lewo, bo nawet do tego są tutki na forum. Wystarczy że włączysz BossPref później Power i wybierz Fast Respring i tak za każdym razem jak będziesz chciał pograć u mnie tak działa. Pewnie jest tak że coś siedzi na grze i tel nie chce odpalić ale to pomaga. Pozdro.

#5 iMarekPL

iMarekPL
  • 2727 posts
  • SkądZduńska Wola

Posted 16 January 2009 - 16:33

bo nawet do tego są tutki na forum.

Pokaż mi taki tutorial.

#6 SebaSonido

SebaSonido
  • 623 posts
  • SkądBiałystok

Posted 16 January 2009 - 16:46

Chyba rzeczywiśćie coś nie tak z Ferrari na 2.2, bo u mnie również biało i nawet sposób camaro17 nie pomógł. Grę na iPhone'a wrzucałem już chyba z 3x i za każdym razem to samo. Poczekajmy na update.

#7 paiczi

paiczi
  • 274 posts
  • Skądpomorze

Posted 16 January 2009 - 16:57

u mnie tez ferarka nie odpala

#8 camaro17

camaro17
  • 17 posts
  • SkądWrocław

Posted 16 January 2009 - 18:49

A u mnie tak jak pisałem za każdym razem po restarcie działa. Pewnie coś nie tak z tą gierką a przypominam że mam iPhona 2G 2.2 po JB.

#9 Bekas

Bekas
  • 548 posts
  • SkądWarszawa

Posted 16 January 2009 - 19:52

U mnie odpala ale nie zawsze za pierwszym razem

#10 prazynpl89

prazynpl89
  • 63 posts

Posted 16 January 2009 - 22:15

dokładnie już mi działa:) poprostu jak nie będziechciala się włączyć tylko zaświeci się. Biały stan trzeba wcisnąć przycisk home i szybko odpalić grę jesCze raz:) to pomaga :) a dodam ze kupiłem grę z as, nie warto bawić i kombinować w frącki jak na allegro są konta 1zl=1$ sam sprzedaje takie konta :) pozdrawiam

---- Dodano 17-01-2009 o godzinie 00:36 ----
a co do orginalnych gier to mam już ich za okolo 30$ kiedY innymi mam ferrari gr,asphalt, fast and furious, fielddefenders, sudoku, sim city i jeszcze jakieś ze 4 , teraz przemierzam się do; hero of sparta, kroll i star wars. Ale może polecacie coś lepszego;)

#11 evilboy

evilboy
  • 885 posts
  • SkądTokyo/Japan

Posted 17 January 2009 - 02:36

No więc tak, ja mam tak samo ale się z tym problemem uporałem, dodam że gierkę mam cracka a nie kupioną, co pewnie każdy na tym forum mnie pogoni w siną dal za to, ale ja i tak wiem że każdy tylko pisze że kupuje a tak na prawdę ciągnie za lewo, bo nawet do tego są tutki na forum. .

to ze Ty kradniesz nie znaczy ze kazdy tak robi

#12 evilboy

evilboy
  • 885 posts
  • SkądTokyo/Japan

Posted 17 January 2009 - 15:17

Nie udawajcie, że jesteście tacy uczciwi.

nikt tu nie udaje, nie stac Cie wydac pare zloty na aplikacje? jezeli tak to po co kupujesz "drogi" telefon?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users