Jak wrzucić piosenki i filmy do IPoda przez iFunBox.
Z góry dzięki.

iFunBox
Rozpoczęty przez
darius112
, 12 sty 2009 20:41
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 stycznia 2009 - 20:41
Napisano 12 stycznia 2009 - 20:59
A w czym Ci przeszkadza iTunes?
Napisano 12 stycznia 2009 - 21:21
Wgrasz piosenki metodą Drag & Drop. Ale standardowy odtwarzacz nie będzie jej widział. Musisz wtedy pobrać z Cydii PWNPlayer, a następnie w nim słuchac muzyki (różnice są niewielkie).
No i dla programu PWNPlayer musisz wrzucać muzykę do: /var/mobile/Media/music, a nie jak w przypadku oryginalnego odtwarzacza: /var/mobile/Media/iTunes Control
No i dla programu PWNPlayer musisz wrzucać muzykę do: /var/mobile/Media/music, a nie jak w przypadku oryginalnego odtwarzacza: /var/mobile/Media/iTunes Control
Napisano 13 stycznia 2009 - 08:19
wydaje mi się to bezsensu.
lepiej nauczyć się obsługiwać iTunsa i potem czerpać tylko z tego korzyści.
jeszcze parę lat temu przeklinałem iTunsa jak tylko mogłem, a teraz to tylko on wychodzi w grę...
wiele ludzi tak ma

Napisano 13 stycznia 2009 - 10:04
Mi od początku sie podobał
Bardzo przejrzysty program.

Napisano 17 stycznia 2009 - 15:01
I prosty w obsłudze - nie rozumiem dlaczego ludzie tak na niego narzekają...
Napisano 17 stycznia 2009 - 15:54
Mam problem chyba był poruszany już na forum ale nie mogłem go wyszukać .
Mianowicie miałem starego kompa na którym wrzucałem muzę etc. i w końcu dostałem nowego(z naprawy
)
i wchodzę w Itunes i ta marudzi czy chcę zsynchronizować to biorę bo jak wezmę tak to mi się muza skasuje a macie jakiś pomysł żeby zgrać muzę z ipoda ? np. za pomocą WinSCP ?? W sumie co to za problem jeszcze raz ją wgrać ,ale miałem tam wszystko posegregowane co jest co ,a od nowa mi się nie chce robić bo trochę tego za dużo.
Pomożecie ??

Napisano 18 stycznia 2009 - 19:00
Na początku z twojego posta wynika, ze nie masz na kompie muzyki i chcesz zgrać ją z iPoda. Potem piszesz, że "co to za problem jeszcze raz ją wgrać". Więc gdzie masz te muzykę?? Co byś nie zrobił, to po zmianie kompa iTunes wymaże zawartość wrzuconą z tamtego. Więc jeśli chodzi ci tylko o problem ponownego wrzucenia piosenek, to przykro mi, ale musisz to zrobić. Co do zgrywania na dysk: był ostatnio topic o tym, poszukaj, bo ja nie pamiętam już nazwy tego programu. Możesz próbować przez iFunBox
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych