Witam!
Mam pytanie, czy mozna zmiec czas blokowania telefonu? Autoblokada jest najkrócej 1 minutę,to troche za długo, czy jest jakis program ktory np: po skończonej rozmowie klikam w ikonke i blokuje telefon?
pozdrawiam

[3G 2.1] Blokowanie telefonu
Started by
Gewa
, 10 Jan 2009 19:44
11 replies to this topic
Posted 10 January 2009 - 19:44
Posted 10 January 2009 - 19:46
telefon automatycznie się blokuje po zakończonej rozmowie, o ile był zablokowany przed...
nie nie można zmienić, są takie jakie są, a poza tym to doradzam wprowadzenie hasła do iphona

Posted 10 January 2009 - 19:49
Menu / Ustawienia / Ogolne / Autoblokada / 1 , 2 , 3 , 4 , 5 minut lub nigdy.
Jesli po zakonczonej rozmowie wcisniesz przycisk sleep to telefon automatycznie sie zablokoje.
Pozdrawiam.
Posted 10 January 2009 - 19:51
iPhoniarz - dzieki ale juz sam znalazłem, metodą prób i błedów. Tak myślalem ze niemożliwe by taki telefon nie miał możliwości recznej blokady, ale i tak dzieki
pozdro
Posted 10 January 2009 - 20:42
Za długo chyba szukać nie musiałeś...
SLEEP/WAKE BUTTON

Posted 10 January 2009 - 22:06
prób i błędów?
ahh, jeżeli chodzi o moją odpowiedź to ja myślałem że tobie chodzi o takie nieregularne czasy, jak np. 23 sekundy itp

Posted 12 July 2009 - 19:37
czy ktoś wie w którym pliku są ustawienia czasu autoblokady?
Przy wyłączaniu tejże przez sbsettings coś się popsuło i teraz po odblokowaniu suwakiem momentalnie się znów blokuje, a bardzo bym nie chciał restore robić.
Posted 12 July 2009 - 23:31
Gdzieś w var/mobile/Library/Preferences. Nie mam aktualnie czasu ani możliwości powiedzieć ci gdzie.
Posted 13 July 2009 - 01:08
Kilg
Zapewne włączyłeś opcję AutoLock w SBSettings, która właśnie takie coś powoduje...
Polecam usunąć, któryś z plików z nazwą springboard, programem iFunBox...
np. com.apple.springboard
Możesz mieć 2, jeden jest poprawny, zaś drugi uszkodzony i nadpisuje ten pierwszy...
Powodzenia ")
Zapewne włączyłeś opcję AutoLock w SBSettings, która właśnie takie coś powoduje...
Polecam usunąć, któryś z plików z nazwą springboard, programem iFunBox...
np. com.apple.springboard
Możesz mieć 2, jeden jest poprawny, zaś drugi uszkodzony i nadpisuje ten pierwszy...
Powodzenia ")
Posted 29 July 2009 - 19:33
Po instalacji Supreme Pref.3 nie mogę ustawić czasu autoblokady.Gdzie powinienem tego szukać?
Posted 19 February 2010 - 03:25
Witam. A czy moze ktos sie orientuje czy w app istnieje jakas aplikacja ktora pozwala na blokowanie telefonu po dotknieciu ikony ? Chodzi mi o to bym nie musial tego robic przyciskiem u gory ...dodam ze nie mam jb wiec tylko z appstore moge pobierac.
Posted 19 February 2010 - 04:26
Aplikacje z App Store nie mogą ingerować w działanie systemu
tylko po JB można takie rzeczy...
Pozdrawiam

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users