Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Jak wgrac gry na iPoda... Instalacja gry pobranej z iTunes Store

• Please log in to reply
81 replies to this topic

#76 lfemzwan

lfemzwan
  • 2166 posts
  • SkądPL

Posted 16 October 2010 - 16:35

nie pasuje to nara - dasz palec to ci jeszcze kręgosłup wyrwie...
poczytaj trochę o tym swoim telefonie zanim zaczniesz głupie pytania zadawać a potem się burzyć i obrażać
polecam jeszcze to:
Ćwiczenie doskonalące umiejętność czytania ze zrozumieniem

#77 patryk2266

patryk2266
  • 52 posts
  • SkądZgierz

Posted 16 October 2010 - 16:41

Po takich wypowiedziach widać waż Wasz poziom...

Już ty o poziomie innych się nie wypowiadaj.
krakers

#78 kalafiorro

kalafiorro
  • 69 posts
  • SkądSzczecin, Poland, Poland

Posted 16 October 2010 - 17:02

Po takich wypowiedziach patryk2266 widać też Twój. Jest na forum wyszukiwarka, istnieje google (do tego już podano Ci linka z wyszukanym problemem). Masz za złe wszystkim, że jak zsynchronizujesz iPhone'a z kompem, to stracisz programy, których nie kupiłeś. Potem gdy podaje się Tobie rozwiązanie kolejnego problemu na tacy, z linkiem do google gdzie sam wybierasz interesujący Cię temat, narzekasz, że chłopcu nikt nie dał linka do tematu. O zgrozo! Na przyszłość sam poszukaj a nie krzyczysz po forach, że nikt nie pomaga.

#79 patryk2266

patryk2266
  • 52 posts
  • SkądZgierz

Posted 16 October 2010 - 17:10

Dobrze, ale dopiero twoja odpowiedź jest normalna dzięki i przepraszam .Do zamknięcia.

#80 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 11 March 2012 - 22:30

Wymuszenie na iTunes ponownego wgrania aplikacji. Witajcie Jakiś czas temu skasowałem appkę z iPhone, teraz stwierdziłem, że chcę ją ponownie. W zakładce programy, zaznaczam ptaszkiem daną aplikację, daję synchronizuj, a mój iPek wymusza znów na iTunes jej odznaczenie. Co zrobić by to odkręcić?

#81 mareksle

mareksle
  • 295 posts
  • SkądOlkusz

Posted 11 March 2012 - 23:41

Spróbuj ściągnąć jeszcze raz bezpośrednio z iPhone. Wejdź do App Store --> Updates, i do Purchased --> Not On This iPhone.

#82 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 12 March 2012 - 05:22

Yep, wiem :> nie o to chodzi. Obejść to, że się da to wiem, wrzuciłem ten problem tu dla czysto naukowej dyskusji. Ktoś jakiś pomysł?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users