nie pasuje to nara - dasz palec to ci jeszcze kręgosłup wyrwie...
poczytaj trochę o tym swoim telefonie zanim zaczniesz głupie pytania zadawać a potem się burzyć i obrażać
polecam jeszcze to:
Ćwiczenie doskonalące umiejętność czytania ze zrozumieniem
Jak wgrac gry na iPoda... Instalacja gry pobranej z iTunes Store
Started by
Amerek
, 01 Jan 2007 18:58
81 replies to this topic
Posted 16 October 2010 - 16:35
Posted 16 October 2010 - 16:41
Po takich wypowiedziach widać waż Wasz poziom...
Już ty o poziomie innych się nie wypowiadaj.
krakers
Już ty o poziomie innych się nie wypowiadaj.
krakers
Posted 16 October 2010 - 17:02
Po takich wypowiedziach patryk2266 widać też Twój. Jest na forum wyszukiwarka, istnieje google (do tego już podano Ci linka z wyszukanym problemem). Masz za złe wszystkim, że jak zsynchronizujesz iPhone'a z kompem, to stracisz programy, których nie kupiłeś. Potem gdy podaje się Tobie rozwiązanie kolejnego problemu na tacy, z linkiem do google gdzie sam wybierasz interesujący Cię temat, narzekasz, że chłopcu nikt nie dał linka do tematu. O zgrozo! Na przyszłość sam poszukaj a nie krzyczysz po forach, że nikt nie pomaga.
Posted 16 October 2010 - 17:10
Dobrze, ale dopiero twoja odpowiedź jest normalna dzięki i przepraszam .Do zamknięcia.
Posted 11 March 2012 - 22:30
Wymuszenie na iTunes ponownego wgrania aplikacji.
Witajcie
Jakiś czas temu skasowałem appkę z iPhone, teraz stwierdziłem, że chcę ją ponownie. W zakładce programy, zaznaczam ptaszkiem daną aplikację, daję synchronizuj, a mój iPek wymusza znów na iTunes jej odznaczenie.
Co zrobić by to odkręcić?
Posted 11 March 2012 - 23:41
Spróbuj ściągnąć jeszcze raz bezpośrednio z iPhone. Wejdź do App Store --> Updates, i do Purchased --> Not On This iPhone.
Posted 12 March 2012 - 05:22
Yep, wiem :> nie o to chodzi. Obejść to, że się da to wiem, wrzuciłem ten problem tu dla czysto naukowej dyskusji. Ktoś jakiś pomysł?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users