Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Crazy Penguin Catapult

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Thadel

Thadel
  • 162 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 19 grudnia 2008 - 18:58

[touchsmallimg]http://img134.imageshack.us/img134/2213/pinlq4.jpg[/touchsmallimg]

Tutaj opis wersji darmowej: PenguinLite, jest ona trochę okrojona, lecz oczywiście bardzo, zbliżona do wersji płatnej:
Crazy Penguin Catapult, występuje w wersji płatnej ($4,99), oraz darmowej (PenguinLite), gra jest dość prosta, ale wciągająca - ja mam przyjemność grać w wersje darmową, jest trochę okrojona, ale i tak jest z nią trochę zabawy. Gra ma wiele etepów, każdy z nich ma dwie części:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

1)W pierwszym etapie pingwiny bujają się na linach, a naszym zadaniem jest wystrzelenie ich za pomocą katapulty, ( przyciskamy ekran, obojątnie gdzie) gdy te znajdą się w odpowiednim miejscu:

Dołączona grafika]

Musimy trafić naszym pingwinem-żołnierzem w ten otwór, by wyleciał za mapę - gdy trafimy w ognisty okrąg, wtedy będzie on mógł przebijać sie przez lód - ale to w 2 części..

2) Naszym zadaniem jest strącić jak najwięcej misków, używając do tego jak najmniejszej ilości naszych żołnierzy - gdy w pierwszym etapie przelecieliśmy przez płonący okrąg, wtedy ten pingwin będzie mógł przelatywać przez lód za pierwszym razem, zwykły musi się trochę nad tym natrudzić:

Dołączona grafika

Gra oferuje nam dużo poziomów, nawet w wersji darmowej - lite

UWAGA: Tutaj opisuję darmową wersję tej gry.

Cena:
a)PenguinLite: FREE
b)Crazy Penguin Catapult: $4,99
Ocena: 3/6

#2 Zalvix

Zalvix
  • 17 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 grudnia 2008 - 15:31

Wspomnę, że jest to gra przeniosiona z komórek. Pamiętam jak w to grałem i przyznam - wciąga!

#3 drabina

drabina
  • 112 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 grudnia 2008 - 16:15

sympatyczne pingwiny, acz gra szybko się nudzi z uwagi, iż jest zbyt schematyczna.

#4 bartel

bartel
  • 1 050 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 16:17

a mi się w ogóle nie podoba ;P

#5 mimon

mimon
  • 158 postów
  • SkądMaków Maz

Napisano 23 grudnia 2008 - 17:59

jest genialna jak na 0$ :)

#6 grochh

grochh
  • 130 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 grudnia 2008 - 18:25

mi tez sie w ogole nie podoba, gralem w to troche ale to wg mnie beznadziejna gra, na 5 minut, i i tak zmarnowane 5 minut.

#7 sigurowski

sigurowski
  • 80 postów
  • SkądKraków

Napisano 23 grudnia 2008 - 18:36

kompletna nuda przy grach takich jak Rsoccer09 czy Nanosaur pokazywać taką grę i to jeszcze za 5 dolarów to jakaś kompletna porażka. Na atari takie gry były już śmieszne.

#8 MTM

MTM
  • 80 postów
  • SkądGiżycko

Napisano 23 grudnia 2008 - 19:51

gra porażka ;/

#9 _kaz

_kaz
  • 213 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 20:09

fajna jest, w pelnej wersji sa jeszcze dwa swiaty/wyspy ale i tak szybko sie koncza poziomy ;)

#10 grochh

grochh
  • 130 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 grudnia 2008 - 23:59

Ale co z tego że jest o 2 swiaty wiecej, jak wiekszosc ludu po kilku planszach/poziomach sie nudzi i wywala? Tak było przynajmniej w moim przypadku.

#11 MonsterSale

MonsterSale
  • 217 postów

Napisano 24 grudnia 2008 - 08:40

Kiszka

#12 duke

duke
  • 12 postów

Napisano 16 stycznia 2009 - 21:58

Wciąga, szkoda że w wersji FREE jest tylko 10 poziomów :) Przeszedłem w 100% , gra godna polecenia, nawet w wersji LITE

#13 EKCI

EKCI
  • 655 postów
  • SkądWrocław

Napisano 07 lutego 2009 - 02:12

Nie polecam... Przeszedłem za jednym podejściem. Pomijam, że całą noc 2 dni temu przez to nie spałem i teraz jestem na siebie wściekły! :P Mnie strasznie wciągnęło :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych