Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

GTA IV - iMac 24'

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
34 odpowiedzi w tym temacie

#26 DanteKarlini

DanteKarlini
  • 55 postów
  • SkądTychy

Napisano 24 grudnia 2008 - 16:22

Ehh... A ja niestety nie wypowiem się o graniu w GTA IV gdyż... Nie potarfię uruchomić tej gry na moim iMac'u. Może ktoś pomoże, komu udało się uruchomić tę grę? Przez ostatnie kilka dni nie robiłem niczego innego, niż szukanie sposobu na włączenie tej gry, próbowałem wszystkiego. Jesteście moją ostatnią deską ratunku.

#27 seroMack

seroMack
  • 628 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 grudnia 2008 - 16:45

Dla mnie ta gra jest jednym wielkim niewypałem zarówno pod względem fabularnym jak i graficznym. Jak powiedzieliby fani pewnego znanego zespołu... GTA skończyło się na pierwszej części ;) Pozdrawiam i życzę Zdrowych Wesołych Świąt! :)

#28 wojciech23

wojciech23
  • 2 020 postów

Napisano 24 grudnia 2008 - 16:48

A napisz coś więcej co się dzieje... **************

---- Dodano 24-12-2008 o godzinie 16:48 ----
Mi tam się GTA IV podoba pod każdym względem, ale tylko na PS3... Bo na PC to totalna klapa

#29 DanteKarlini

DanteKarlini
  • 55 postów
  • SkądTychy

Napisano 24 grudnia 2008 - 17:04

Po włączeniu wyskakuje czarne okienko Windny i info o błędzie WS10. Szukałem na necie i próbowałem wszelkich sposobów. Nic nie działa. Jestem załamany.

#30 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 24 grudnia 2008 - 17:19

Po włączeniu wyskakuje czarne okienko Windny i info o błędzie WS10. Szukałem na necie i próbowałem wszelkich sposobów. Nic nie działa. Jestem załamany.

Skontaktuj się z wydawcą w PL - myślę że będzie pomocny - Adresy oraz Tel. Znajdziesz w dołączonej instrukcji

#31 DanteKarlini

DanteKarlini
  • 55 postów
  • SkądTychy

Napisano 25 grudnia 2008 - 00:06

Udało się... Gta IV chodzi i u mnie ;-) Przy okazji odkryłem sposób (a właściwie przypomniałem sobie stary dobry sposóB), jak polepszyć płynność gry. Jak wiadomo im nowszy system Microsoftu tym gorzej, wystarczy więc kliknąć na ikonkę GTA prawym przyciskiem i po wejściu w właściwości wybrać "Uruchom w trybie zgodności z Windows Me/98". Dzięki temu gra śmiga aż miło w rozdziałce 1600x900 przy średnich detalach.

#32 iPaweł

iPaweł
  • 811 postów
  • SkądПри́п'ять

Napisano 25 grudnia 2008 - 12:33

Dla mnie ta gra jest jednym wielkim niewypałem zarówno pod względem fabularnym jak i graficznym. Jak powiedzieliby fani pewnego znanego zespołu... GTA skończyło się na pierwszej części ;) Pozdrawiam i życzę Zdrowych Wesołych Świąt! :)

O rety ale bzdura.... uwielbiam takie wypowiedzi "Bo najlepsza była jedynka a nie to co teraz" ale uzasadnień brak... chodzi ci teraz o fabułę czy co? Jakoś skonkretyzuj to...Fabuła zła... ja nie bronie tej gry choć pierwsze wrażenia na + ale skończę grę to wtedy wezmę się za rzetelną ocenę

#33 wojciech23

wojciech23
  • 2 020 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 13:15

A GTA jeden, to jaką miało fabułę? Zresztą i tak nikt na to prawie uwagi nie zwraca, tylko żeby se postrzelać i przejść grę. Ja tak nie robię, ale większość moich kolegów pomija wszystkie sceny fabularne, a szkoda, bo to dodaje każdej grze smaku.

#34 Dreadmond

Dreadmond
  • 553 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 18:38

A GTA jeden, to jaką miało fabułę? Zresztą i tak nikt na to prawie uwagi nie zwraca, tylko żeby se postrzelać i przejść grę. Ja tak nie robię, ale większość moich kolegów pomija wszystkie sceny fabularne, a szkoda, bo to dodaje każdej grze smaku.

Ile macie lat, ze jeszcze w takie gry jak gta gracie?? 7, 13, 17, a moze 25??? Zenada.:lol:

#35 wojciech23

wojciech23
  • 2 020 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 20:10

no ja mam 14 :D Lubię czasem pograć i nie widzę co w tym złego. Dredmond, ostatnio masz dużo pomocnych i wnoszących do tematu postów. Ja grę bardziej traktuję jako rozrywkę, ale muszę powiedzieć, że bardzo lubię, gdy gra wciąga mnie fabularnie. Wtedy gra nabiera innego wymiaru. Nie jest już tylko grą dla zabawy, ale zamienia się w chęć przejścia, bo cały czas fabuła nas zaskakuje i można powiedzieć, że to taki film w którym sami musimy część rzeczy zrobić za bohaterów. Jak narazie to chyba najlepsza fabuła w grze w jaką grałem, to Max Payne :D Po prostu gra super, zwłaszcza w języku polskim. BTW - nie wiecie, czy Max Payne na Mac OS X jest w wersji polskiej?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych