Wyskakujace okienko sms ;(
Posted 03 December 2008 - 12:10

Posted 03 December 2008 - 12:47
---- Dodano 03-12-2008 o godzinie 14:49 ----
CHodzi mi dokladnie o to ze jak dostane smsa... to odrazu jest on wyswietlany na ekranie glownym... mozna cos na to poradzic ? bo wystarczy ze ktokolwiek wezmie mojego iphona do bez wpisywania pinu juz go widzi ;/
moze byl juz taki temat.. ale nie wiem gdzie i pod jakim on jest wpisem./
Dziekuje i pozdrawiam
Poczytaj wątek dotyczący programu mySMS!
Posted 03 December 2008 - 15:47
Posted 03 December 2008 - 16:34
Posted 03 December 2008 - 17:43
Najłatwiej chyba to sobie włączyć*kod dostępu. Wchodzimy Ustawienia->Ogólne->Kod blokady. Ustawimy sobie kod blokady i wyłączamy "Pokaż podgląd SMS". Działa w oprogramawiu 2.2.
Kolejna mało praktyczna funkcja w iphone w odniesieniu do tzw.pokazywania się podglądu sms. Zapomniałeś dodać, że jak koledzy oglądają na twoim iphone erotyczny film, to sms od żony wywala im na ekran jak ta lala, i nijak się ma do tego włączenie blokady.
Posted 03 December 2008 - 18:25
Na szczęście nie mam takich problemów. Po pierwsze bo nie mam żony po drugie nie mam takich filmów u siebie na telefonieKolejna mało praktyczna funkcja w iphone w odniesieniu do tzw.pokazywania się podglądu sms. Zapomniałeś dodać, że jak koledzy oglądają na twoim iphone erotyczny film, to sms od żony wywala im na ekran jak ta lala, i nijak się ma do tego włączenie blokady.

Posted 03 December 2008 - 18:43
Na szczęście nie mam takich problemów. Po pierwsze bo nie mam żony po drugie nie mam takich filmów u siebie na telefonie
No ale może niestety ktoś miał taki przypadek i miał lekką blachę
w tym wypadku to chyba najlepiej zmienić telefon. aa jeszcze jedno kolega mrsmoke pyta się jak można temu zaradzić a urzytkownik BigJeremy znowu wypomina następną wadę telefonu. Nie jest to ani żadna pomoc w rozwiązaniu problemu. Pozdrawiam.
Ależ pomogłem twojemu koledze, post wyżej dotyczący aplikacji mySMS. mpawel jeżeli mogę coś ci poradzić, ćwicz ortografię. Co prawda forum, to nie The New York Times, ale czeba sie starac chopie!
Posted 03 December 2008 - 18:51

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users