Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

[SAD] iSpot w Krakowie

• Please log in to reply
104 replies to this topic

Poll: [SAD] iSpot w Krakowie (0 member(s) have cast votes)

1. 1 (4 votes [8.89%] - View)

Percentage of vote: 8.89%

2. 2 (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

3. 3 (1 votes [2.22%] - View)

Percentage of vote: 2.22%

4. 4 (2 votes [4.44%] - View)

Percentage of vote: 4.44%

5. 5 (2 votes [4.44%] - View)

6. 6 (4 votes [8.89%] - View)

7. 7 (8 votes [17.78%] - View)

Percentage of vote: 17.78%

8. 8 (4 votes [8.89%] - View)

9. 9 (2 votes [4.44%] - View)

10. 10 (18 votes [40.00%] - View)

Percentage of vote: 40.00%

Vote Guests cannot vote

#76 Falcon

Falcon
  • 639 posts
  • SkądKraków

Posted 09 October 2006 - 21:56

Yeap, pamietam :)

#77 catseye

catseye
  • 215 posts
  • SkądKrakow/Żory

Posted 09 October 2006 - 23:16

Ja wczoraj z kumplami byłem w e:)

Aż ze Szczecina ?!?!?!?? - ładnie :grin:
Mam nadzieje że pozwiedzaliście coś więcej niż tylko Galerię Krakowską :P

#78 Daniel

Daniel
  • 925 posts
  • SkądSzczecin

Posted 09 October 2006 - 23:21

Yeap, pamietam :)

Miło mi:)

Aż ze Szczecina ?!?!?!?? - ładnie :grin:
Mam nadzieje że pozwiedzaliście coś więcej niż tylko Galerię Krakowską :P

Tak, wycieczka klasowa. Zakopane + Kraków. W Zakopanem byłem już 5 razy, a w Krakowie 4. Zdążyłem już zwiedzić chyba większość historycznych miejsc, a Galeri Krakowskiej jeszcze nie widziałem:)

Pozdro.

#79 Kamil

Kamil
  • 232 posts

Posted 18 October 2006 - 20:05

dzisiaj odwiedziłem iSpota. Miłe wrażenia , obejrzałem sobie MacBooka i muszę przyznać, że mi się*nie podoba, ładniejszy mój ibook :) zachwycałem się też dużym monitorem, boski :D

#80 Łukasz Ignacyk

Łukasz Ignacyk
  • 4943 posts
  • SkądKraków, PL

Posted 19 October 2006 - 12:10

Czy są już nowe shuffle?

#81 Falcon

Falcon
  • 639 posts
  • SkądKraków

Posted 21 October 2006 - 21:19

Nie, nie ma. Beda prawdopodobnie dopiero w listopadzie.

#82 Gość_brodek_*

Gość_brodek_*

Posted 22 October 2006 - 08:15

Hm, słyszałem wyraźnie, że była mowa o Galerii Krakowskiej. Ponieważ nie byłem w Krakowie od bodaj trzech lat, więc nie bardzo wiem, co to za budynek.

Takie nowe cudo przy nowym dworcu autobusowym i pkp generalnie zrbili wielka dziure i zbudowali to cos. jeszcze nie bylem.... z daleka tylko widzialem, poza tym jest jeszcze Galeria Kazimierz na Kazimierzu.... tez ladna.... i udalo sie wkomponowac...

#83 Rafał P

Rafał P

• 6849 posts

Posted 29 October 2006 - 14:41

A ja sie kurna pytam kiedy bedzie Ispot w Poznaniu!!!!! Taki Wroclaw ma a Nań??????? Kto wogole za to odpowiada??? Wydaje mi sie, ze glowny czynnik to tak jak w średniowieczu, czynnik położenia, czyli zróbmy sklep tak, zeby kazdy mial do niego blizej, ale wciaz daleko. Bo skoro jest we Wrocku (200 km od Nania) i Wawie (300km) to po co robic w Stolicy Wlkp?????
Tyle tu Centrow, powiekszaja teraz 3 krotnie najlepsze centrum handlowe swiata, a dla produktow Apple wciaz miejsca nie ma. Musze prosic kumpli zeby z Berlina mi sprzet przywozili!!! Porazka!!!

Uwazam ze to ze Poznan, Lodz i Trojmiasto, nie maja sklepow Apple to jest kpina!!! Gdybym tu mieszkal a stale to zapewne na bank zrobilbym cos ala santee project, tyle ze www.wewantapplepoznan albo co....

Naprawde, chociaz te durne 50 m kwardratowych powierzchni.. Tak trudno...?

#84 Bednar

Bednar
  • 241 posts
  • SkądKatowice, Poland, Poland

Posted 29 October 2006 - 19:08

A właściwie to czemu iSpot to taka ważna rzecz przecież zarówno w Poznaniu jak i w wielu innych miastach są siedziby Cortland a z tego co wiem to są tam prawie wszystkie rzeczy jakimi apple handluje więc dlaczego wszyscy tak to przeżywają?? Co ma iSpot czego Cortland nie ma?????

#85 zasina

zasina
  • 159 posts
  • SkądKrobia / Gostyń

Posted 29 October 2006 - 20:04

A właściwie to czemu iSpot to taka ważna rzecz przecież zarówno w Poznaniu jak i w wielu innych miastach są siedziby Cortland a z tego co wiem to są tam prawie wszystkie rzeczy jakimi apple handluje więc dlaczego wszyscy tak to przeżywają?? Co ma iSpot czego Cortland nie ma?????

W Łodzi to nie ma ani iSpotu ani Corltandu. Z Media Markt też to różnie wygląda. A Manufaktura aż się prosi o iSpot'a w ładnych, starych fabrycznych murach... Tylko proszę mi nie mówić, że Łódź jest blisko Warszawy - dla mnie to żaden argument.

#86 Rafał P

Rafał P

• 6849 posts

Posted 29 October 2006 - 23:25

Zeby ten Cortland chociaz mial tego czego potrzebuje.. Prawdopodobienstwo, ze powiedza,"towar trzeba zamowic, bedzie za 3 dni" jest zawsze wysokie, niestety.. Laptopy, imaczki to moze maja, ale jak potrzebuje jakas duperele apple to zawsze jest problem..

#87 rzeziol

rzeziol
  • 279 posts
  • SkądPoznań

Posted 30 October 2006 - 18:49

Calkowicie popieram i jestem za. Mam nadzieje ze Nowym/Starym najlepszym srednim centrum handlowym na swiecie cos takiego powstanie :D A co tam... ja bym odrazu dal dwa albo trzy... Ludzie zaczynaja sie przekonywac do tego rodzaju sprzetu... co spotykam znajomego to albo macbooka sobie wlasnie kupil albo zaraz iMaca bedzie mial na stole... byle tak dalej... a pomysl z ta strona to chyba nawet ciekawy- moze www.appledlapoznania... :D

#88 elrobsono

elrobsono
  • 1516 posts
  • SkądBarcelona, ES

Posted 11 November 2006 - 22:15

Czy nowe szufelki już są dostępne w salonie i jak wygląda sprawa z zakupem takiej ze zniżką edukacyjną ??

#89 catseye

catseye
  • 215 posts
  • SkądKrakow/Żory

Posted 12 November 2006 - 13:04

niestety, jeszcze nie ma nowej szufelki :( dobrze żeby w tym tygodniu doszły bo ludzie coraz bardziej nerwowi, grożą pobiciem.... :)
Zniżka EDU obejmuje tylko iPoda U2 oraz iPoda 80GB --> http://www.apple.com.../discounts.html

Jak tylko się pojawi - damy znać!!!

pzdr

#90 Falcon

Falcon
  • 639 posts
  • SkądKraków

Posted 15 November 2006 - 13:15

I wlasnie przyjechaly :) Zapraszamy.

#91 elrobsono

elrobsono
  • 1516 posts
  • SkądBarcelona, ES

Posted 15 November 2006 - 14:12

A nie wiesz jak to jest z innymi sklepami Apple w Polsce, bo okazja do wizyty w grzodzie Kraka mi minęła, a do Warszawy mam niedaleko.

#92 Łukasz Ignacyk

Łukasz Ignacyk
  • 4943 posts
  • SkądKraków, PL

Posted 15 November 2006 - 14:20

Daj znać jak będą MacBooki z Core 2 Duo, bo mi się nie chce chodzić dwa razy.

#93 Falcon

Falcon
  • 639 posts
  • SkądKraków

Posted 30 November 2006 - 19:03

Są.

#94 Łukasz Ignacyk

Łukasz Ignacyk
  • 4943 posts
  • SkądKraków, PL

Posted 30 November 2006 - 19:20

A ile dajecie % rabatu? :rolleyes:

#95 tymoteusz

tymoteusz
  • 33 posts

Posted 23 March 2007 - 22:58

Ale jaja po raz pierwszy udało mi sie dostać jakiś rabat w SADzie. Byłem dzisiaj i kupiłem w Galerii IPOD shuffle. I dostalem rabat z okazji promocji na ipody, ktora trwa do niedzieli. Cos, że bez VATu. Tylko, ze w Polsce bez VATu, nie mozna przecież sprzedawać. Nie ważne. W każdym razie 1/5 taniej. Shuffelka za 286 zł :) Szkoda ze nie miałem pieniędzy na jakiegoś Video. Ale z drugiej strony shuffle jest super. W praktyce się sprawdza lepiej niż mój mini.

#96 Adam1

Adam1
  • 57 posts
  • SkądSosnowiec

Posted 14 June 2007 - 10:51

Byłem w iSpocie - całkiem fajnie, ale jak byłem to nie za duże zainteresowanie produktami apple było ;p

#97 westu

westu
  • 203 posts
  • SkądChrzanów / Kraków

Posted 28 August 2007 - 18:21

Też dziś odwiedziłem iSpota ;) Zostawiłem 1zł bo nie mieli wydać :-) pozdrawiam ekipe z iSpota Kraków!

#98 Falcon

Falcon
  • 639 posts
  • SkądKraków

Posted 28 August 2007 - 22:10

Rowniez pozdrawiam ;) No coz, a ze zlotowkami tak to juz jest, ze w Galerii Krakowskiej kazda na wage zlota! Nikt ci nie chce rozmienic i patrza zlowieszczo gdy tylko o to prosisz :( Cale szczescie, mamy wyrozumialych klientow :)

#99 turban13

turban13
  • 327 posts

Posted 09 June 2008 - 18:00

Dzisiaj moja pozytywna opinia na temat iSpota uległa niestety zmianie. Byłem zaraz po otwarciu Galerii Krakowskie - obsługa była genialna, sprzedawcy kompetentni, uprzejmi. Teraz - sprzedawcy mają klienta w &^#$, zamiast zrobić coś pożytecznego, bawią się nowymi Imac'ami,a na pytania o sprzęt odpowiadają bliżej niezidentyfikowanymi pomrukami.

#100 vadim

vadim
  • 16 posts
  • SkądKrakow

Posted 20 June 2008 - 18:00

moim zdaniem maly wybor produktow, ale bardzo mila obsluga ;)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users