Dziś zamówiłem Toucha 2G z Pixmanii (za 800 zł + etui Belkin za 65), którego spodziewam się dostać w środę lub czwartek i mam w związku z nim kilka pytań. Od razu mówię, że nie mam zamiaru robić JB, łamać go itp. Będę go używał tak, jak Steve Jobs przykazał. No to lecimy:
1. Dokupiłem wspomniane etui:
Belkin SILIKONOWY POKROWIEC SONIC WAVE F8Z364EA - CZARNY/NIEBIESKI foto sklep promocja wyszukiwanie wybór
Co mi o nim powiecie? Sprawdza się, czy raczej za jakiś czas będę musiał je zmienić? Sprawia jednak wrażenie solidnego, ładnie wygląda i jest z silikonu, więc powinno się je łatwo zakładać i zdejmować, prawda?
2. Wiem, że oficjalnie nie ma polskiego konta w iTunes, więc jakie powinienem założyć? I jak wygląda z nimi sprawa? Bo mam Playstation 3 i ichnie sklepy (PS Store) różnią się zawartością (w USA jest najwięcej rzeczy, w UK trochę mniej, a PL to bieda z nędzą). Czy sklepy dla poszczególnych krajów też się różnią dostępnymi rzeczami?
3. Co do zakładania konta, to jaki podać adres? Swój, czy wymyślić jakiś, jeśli chciałbym założyć konto np. na US?
4. Mam Internet z UPC (10 Mbps) i router Planet WRT-416 (niedługo zmienię na Linksysa). Czy są jakiś problemy ze znajdowaniem sieci w iPodzie?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i proszę, nie bijcie zbyt mocno...