Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[2.1 2G] Zacinajacy sie slider

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 beti86

beti86
  • 3 postów

Napisano 28 listopada 2008 - 11:41

Hej wszystkim forumowiczom! Od niedawna jestem posiadaczka iphon'a i od pierwszego dnia nurtuje mnie pewien problem... Mianowicie, czasami kiedy mam zablokowany telefon, naciskam przycisk home, zeby auaktywnic ekran dotykowy wszystko pieknie sie wlacza, ale ten przycisk ze strzaleczka nie chce sie poruszac... Nie przeszkadza mi to bardzo w zyciu bo wystarczy, ponownie go zablokowac, ale kiedy ktos np. do mnie dzwoni to musze szukac sluchawek, zeby przez nie odebrac i jest to odrobine meczace. Szuakalam jakichs odpowiedzi na forum, ale dotyczyly one tylko i wylacznie zmiany slider'a na ''tap'a" (nie wiem, czy tak sie to nazywa?) i to w wersji ponizej 2.1. Wiec, czy ktos ze stalych bywalcow moglby mnie odeslac do odpowiedniego tematu, ew. podac jakies rozwiazania? Pozdrawiam Beata

#2 debiannet

debiannet
  • 53 postów

Napisano 28 listopada 2008 - 11:49

Dokładam się do pytania, nie szukałem właściwie ale jak już temat powstał to również wolałbym tap zamiast suwaka :"')

#3 FlashGordon

FlashGordon
  • 196 postów
  • SkądPoznan, Wielkopoland, Poland

Napisano 28 listopada 2008 - 16:49

Też tak mam czasem, ale co zauważyłem - dzieje się to przy odtwarzaniu muzyki z iPoda (u mnie tylko wtedy). Jeśli wyciągnę słuchawki i wyłączę ekran to po parunastu sekundach znowu mogę odblokowywać.

#4 beti86

beti86
  • 3 postów

Napisano 28 listopada 2008 - 17:49

u mnie niestety dzieje sie tak co chwile.. nie wazne, czy slucham muzyki, czy ktos do mnie dzwonil pare sekund temu, czy nawet telefon cala noc lezal obok lozka.. :(

#5 koboos

koboos
  • 290 postów
  • SkądŁódź

Napisano 28 listopada 2008 - 17:56

Mam dokładnie to samo w 1.1.4 Z tym ze nie zawsze pomaga zablokowanie i odblokowanie jeszcze raz. Czasami muszę nawet 3-4 razy powtórzyć tę czynność. Zobaczę co będzie po upgradzie.

#6 basior

basior
  • 378 postów
  • SkądNowy Sącz

Napisano 28 listopada 2008 - 18:34

Mam dokładnie to samo w 1.1.4
Z tym ze nie zawsze pomaga zablokowanie i odblokowanie jeszcze raz. Czasami muszę nawet 3-4 razy powtórzyć tę czynność. Zobaczę co będzie po upgradzie.

Miałem też coś takiego na 2.1, dziwne ale pomogło przejście na 2.2 i teraz wszystko jest ok ;)

#7 debiannet

debiannet
  • 53 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 00:24

A nie da się tego jakoś programowo zmienić żeby był tap zamiast suwaka ?

#8 beti86

beti86
  • 3 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 11:26

no ja wlasnie o tym pisalam, ale nie moglam znalesc tego folderu do ktorego trzeba skopiowac te pliki - chyba w wer. ponizej 2 chodza... no i jeszcze jest kwestia tego, ze mam theme na iphonie ktory bardzo mi sie podoba i znalazlem w cydia te slidery(tapy), ale nie dziala bo jest caly czas theme wlaczony...

#9 .broken.

.broken.
  • 3 postów

Napisano 30 listopada 2008 - 22:24

Miałem też coś takiego na 2.1, dziwne ale pomogło przejście na 2.2 i teraz wszystko jest ok ;)

Zrobilem dokladnie tak samo, niestety nic to nie dalo... :/

HELP :!: :???:

#10 koboos

koboos
  • 290 postów
  • SkądŁódź

Napisano 01 grudnia 2008 - 18:33

Po upgradzie do 2.2 (z 1.1.4) slider zawiesil mi sie tylko raz. Wlasnie podczas odtwarzania muzyki...

#11 .broken.

.broken.
  • 3 postów

Napisano 01 grudnia 2008 - 22:10

U mnie na 2.2 jest jeszcze gorzej.. praktycznie za kazdym razem musialem blokowac 2gi raz - chyba, ze czas miedzy odblokowaniami byl niewielki. Wgralem sobie programik ktory zmienia slider na tep'era no i teraz bede czekal na rezultaty... Tak czy inaczej slider wygladal o wiele lepiej.. :(

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych