Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Styl MyApple dla mobilego Safari

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
55 odpowiedzi w tym temacie

#1 psajcho

psajcho
  • 1 212 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 27 listopada 2008 - 20:23

Hej. Może ktoś z wyższych szczebli myślał o dodaniu iphone'owego wyglądu naszego forum? Trochę by się przydało bo cholera może wziąć jak się przegląda normalnie. Jest tego od cholery w internecie, więc to chwila - moment.

#2 tomasz

tomasz

• 10 981 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 01:34

Dodanie iPhone'owego stylu to nie problem. Jednak najpierw należałoby taki styk stworzyć...

#3 tomasz

tomasz

• 10 981 postów

Napisano 28 grudnia 2008 - 01:37

No i zrobione. Na razie tylko dla forum, w wolnym czasie postaramy się również stronę główną przystosować dla iPhone/iPod Touch

#4 McYack

McYack
  • 354 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 grudnia 2008 - 20:32

A jakby tak lewa czesc, ta z avtarem byla mniejsza? Nawet przy widoku poziomym jest spora, a przy pionowym zajmuje 2/3 ekranu. Zmniejszyc avatary, usunac zbedne slowa, dolaczyl, skad, posty - wiadomo, ze np. Gdansk to nie jest ilosc postow:)

#5 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2 857 postów
  • SkądLublin, Poland

Napisano 29 grudnia 2008 - 22:42

Mam jedno ale odnośnie tegoż stylu forum, otóż brakuje mi bardzo jednej rzeczy, mianowicie nowych postów, mam nadzieję, że ta opcja pojawi się w mobilnej wersji forum i z góry za to serdecznie dziękuję ;)

#6 virgin71

virgin71

• 12 562 postów
  • SkądWrocław

Napisano 29 grudnia 2008 - 23:19

generalnie to pięknie, ale... na MB kliknąłem w "tutaj" i mam na MB to samo co na iPoT;) edit: właśnie się zorientowałem, że można poprzedni - piękny - wygląd ustawić:D jest to do wybrania gdzieś w opcjach konta?

#7 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2 857 postów
  • SkądLublin, Poland

Napisano 30 grudnia 2008 - 00:06

O widzę, że opcja, o którą prosiłem już jest, ale pojawia się kolejne ale, otóż w okienku nowe brakuje opcji oznaczenia for jako przeczytanych ;) Edit: Podczas edytowania postu forum zaczyna się rozjeżdżać, to tak w ramach informacji, bo przeszkadzać mi to nie przeszkadza ;)

#8 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 30 grudnia 2008 - 10:26

Strona główna wygląda nadal tak samo jak na komputerach stacjonarnych.

#9 jabco

jabco
  • 490 postów
  • Skądnie z tąd...

Napisano 30 grudnia 2008 - 16:06

Fajnie by bylo gdyby chociaz byla lista 5 ostatnio napisanych postow albo tematow w ktorych byly napisane tak jak na stronie glownej.

#10 bartel

bartel
  • 1 050 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 17:25

A jakby tak lewa czesc, ta z avtarem byla mniejsza? Nawet przy widoku poziomym jest spora, a przy pionowym zajmuje 2/3 ekranu. Zmniejszyc avatary, usunac zbedne slowa, dolaczyl, skad, posty - wiadomo, ze np. Gdansk to nie jest ilosc postow:)

Wydaje mi sie ze o polowe mniejsze avatary i dostosowane do nich belki byly by w sam raz - mobilne forum stalo by sie duzo czytelniejsze ;)

edit. Obszar zaznaczony na screenie też jest raczej zbędny ;)
Dołączona grafika

#11 tomasz

tomasz

• 10 981 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 00:16

Strona główna wygląda nadal tak samo jak na komputerach stacjonarnych.

No i zrobione.
Na razie tylko dla forum, w wolnym czasie postaramy się również stronę główną przystosować dla iPhone/iPod Touch

Wydaje mi sie ze o polowe mniejsze avatary i dostosowane do nich belki byly by w sam raz - mobilne forum stalo by sie duzo czytelniejsze ;)

Dołączona grafika

Powoli będziemy dopieszczać takie szczegóły.

#12 nitr0

nitr0
  • 850 postów
  • SkądGryfino, Poland

Napisano 31 grudnia 2008 - 00:21

Dołączona grafika
imo tak by było najlepiej jakby tak wyglądało :)

#13 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 02 stycznia 2009 - 11:11

code: nie piszemy 2 postow pod sobą tylko uzywamy opcji edytuj by nie zaśmiecać forum.

Po pewnym czasie opcja łączenia wpisów przestaje działać - jest tak zrobione po to, żeby uczestnicy tematu mogli być poinformowani po pewnym czasie o nowościach w temacie, nawet jeśli są pisane przez osobę, która była autorem ostatniego wpisu.

Gwoli ścisłości proszę sobie zobaczyć datę obu wpisów i ich treść, może to trochę wyjaśni.

#14 tomasz

tomasz

• 10 981 postów

Napisano 02 stycznia 2009 - 20:17

Dołączona grafika

Postanowiłem odpuścić sobie avatary i inne informacje typu data rejestracji czy miasto użytkownika.

Mam jedno ale odnośnie tegoż stylu forum, otóż brakuje mi bardzo jednej rzeczy, mianowicie nowych postów, mam nadzieję, że ta opcja pojawi się w mobilnej wersji forum i z góry za to serdecznie dziękuję ;)

Zrobione.

Mam nadzieję że taki "lajtowy styl" bardziej Wam przypadnie do gustu :-)

#15 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 02 stycznia 2009 - 20:35

ładne :D chociaż się czepnę 3 rzeczy ;) przycisk 'wyślij odp' - font chyba powinien być biały? cytaty są brzydkie więc odstają ;) co do braku avatarów... może chociaż takie malutkie na wysokość tej belki na górze? łatwiej by było rozpoznać niektórych userów. ale to tak niekoniecznie :)

#16 123456

123456
  • 0 postów

Napisano 02 stycznia 2009 - 20:48

czepie sie 2 rzeczy:
- przycisk wyslij jest.. niebieski
- nie podoba mi sie ten wyglad, dane usera powinny byc po lewej stronie a nie nad postem

---- Dodano 02-01-2009 o godzinie 22:56 ----
i nie zawsze dziala przycisk "normalny" w postach

#17 Abaddon

Abaddon
  • 170 postów

Napisano 11 stycznia 2009 - 12:49

zamiast MyApple.pl - powered by vBulletin można by zrobić alias do domeny myapple.pl np. mobile.myapple.pl wtedy nie byłoby potrzeby dodawania zakładki i tworzenia skrótu na pulpicie.

#18 McYack

McYack
  • 354 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 stycznia 2009 - 13:34

Teraz jest super, bardzo fajnie ze user jest nad postem, w ogole nie traci sie miejsca

#19 MBorowiec

MBorowiec
  • 255 postów
  • SkądSiemianowice Śląskie

Napisano 01 marca 2009 - 19:29

pięknie :D

#20 blazejj

blazejj
  • 159 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 06 marca 2009 - 08:29

Czy działa Wam funkcja odpowiedź pod otrzymaniu Prywatnej Wiadomości, bo klikam i otrzymuję tylko odświeżenie aktualnej strony?

#21 kozzie

kozzie
  • 156 postów

Napisano 09 marca 2009 - 23:22

a jak to wyłączyć. Kliknąłem TUTAj na komputerze i teraz mam strone w formacie mobilnym

#22 tomasz

tomasz

• 10 981 postów

Napisano 10 marca 2009 - 10:51

a jak to wyłączyć. Kliknąłem TUTAj na komputerze i teraz mam strone w formacie mobilnym

To kliknij teraz TUTAJ

#23 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów
  • SkądZewsząd. Obywatel Świata.

Napisano 12 marca 2009 - 19:31

Mała prośba - czy możecie link do wersji iPhone'owej uczynić większym, łatwiej klikalnym?

#24 kozzie

kozzie
  • 156 postów

Napisano 13 marca 2009 - 23:05

magiczne to jest z tym klikaniem TUTAJ :D Ale działa

#25 pio5

pio5
  • 158 postów
  • SkądTychy

Napisano 31 marca 2009 - 13:43

a moze byscie po prostu wlaczyli w stopce vbulletina wybor skorki desktop/mobile byloby prosciej i ktos kto przelaczyl sie na wersje mobilna nie musialby kombinowac jak wrocic spowrotem do desktopowej i na odwrot, zwlaszcza, ze forum mozna uzywac raz na komorce raz na kompie...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych