Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Wzmocnienie sygnału w IPHONE

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 januszju

januszju
  • 54 posts

Posted 27 November 2008 - 18:12

Może ktoś wie jak wzmocnić sygnał w telefonie iphon .....chodzi mi ot ze sygnał jest słaby 1-2 czasami trzy kreski i przy takiej sile sygnału przeryw głos czasami w ogóle przerywa rozmowę . Słyszałem że przy normalnym telefonie komórkowym można wzmocnić sygnał dodając jakąś specjalną antenę . W iphon nie ma nawet miejsca gdzie można podłączyć jakąś zewnętrzną antenę . Jak ktoś wie jak to zrobić proszę o pomoc.

#2 a-l-e-x

a-l-e-x
  • 514 posts
  • SkądWarszawa

Posted 27 November 2008 - 21:18

Musisz przykleić 2 spinacze biurowe, przezroczysta taśmą klejącą na tylnej obudowie. Ważne jest żeby spinacze były tej samej wielkości. Na 100% powinno pomóc.

#3 helluk

helluk
  • 166 posts

Posted 28 November 2008 - 14:10

Musisz przykleić 2 spinacze biurowe, przezroczysta taśmą klejącą na tylnej obudowie. Ważne jest żeby spinacze były tej samej wielkości. Na 100% powinno pomóc.

wypas patent :) na dple telefonu przykleic czy na gorze :)??

#4 KajubR

KajubR
  • 16 posts

Posted 28 November 2008 - 14:21

zachęcam by, zanim będziecie doklejać spinacze, sprawdzić, czy w ustawieniach nie jest włączony 3G? jeśli jest włączony, to to moim zdaniem może być przyczyna.

#5 dyndas

dyndas
  • 4424 posts

Posted 28 November 2008 - 15:37

To dziala! Extra... Jedyny problem ze spinacze drapia mi pisiora jak nosze telefon w kieszeni. Ale co tam - czego sie nie robi zeby 'miec zasieg'

//T

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users