Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[2G] Problem z wgraniem softu 2.0.2

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 hazelasty

hazelasty
  • 231 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 23:38

Witam.
Na poczatku moj iphone obslugiwal soft 1.1.4 do czasu, gdy zachcialo mi sie przeskoczyc na wyzszy soft. No wiec ok, skorzystalem z tutorialu:
http://www.myapple.p...nia-winpwn.html
zmienilem partycje na 501 ze wzgledu problemu z wylaczajacym sie winpwn i prawie bylo ok. Zrobilem 'obraz softu' poprzez winpwn, wprowadzilem iphone w tryb w dfu, tak jak w programie i program automatycznie sie wylaczyl. pierwsze pytanie, czy to normalne? Ok, jedziemy dalej. Odpalilem itunes wzialem shift+synchronizacje i wybralem przerobiony soft. Soft zaczal sie wgrywac i po 5-10 minutach nastapila 'synchornizacja' ktora trwala ponad 2 godziny po ktorych zwatpilem i odlaczylem telefon od kompa. Potem powtornie zrobilem to co nalezy przez winpwn i to samo. Teraz mam taki problem, ze jak wprowadze telefon w stan DFU poprzez winpwn, to po odpaleniu itunes wyskakuje mi komunikat, ze nie ma polaczenia z internetem. Wiecie moze jak zaradzic temu problemowi?

Do modkow: nie zamieszczalem regulaminowej nazwy z tego wzgledu, ze telefon jest teraz bodajze bez softu i lezy na polce.
/e poza tym po wprowadzeniu w stan DFU poprzez winpwn ekran jest caly bialy. Z tego co czytalem na tym forum powinien by wylaczony, chociaz moze cos przeoczylem.

#2 jodum

jodum
  • 5 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 12:25

Sprobuj iść do jakiegos sklepu zeby wgrali Ci softa na nowo, ok.

#3 hazelasty

hazelasty
  • 231 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 16:18

Sprobuj iść do jakiegos sklepu zeby wgrali Ci softa na nowo, ok.

na razie probuje sam cos wykombinowac, czekam na jakas pomoc!

---- Dodano 24-11-2008 o godzinie 01:42 ----
POMOZCIE!

#4 jodum

jodum
  • 5 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 17:59

To idz do najblizszego iSpotu i pogadaj z nimi moze cos pomoga.

#5 quzo

quzo
  • 1 239 postów
  • Skądwawa

Napisano 25 listopada 2008 - 20:16

wgraj najświeższy soft 2.2 ściągnięty przez itunes a potem zrób JB nowym quick pwn i powinno być cacy i nie słuchaj debilnych rad jodum niech se sam idzie do sklepu ^^

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych