Witajcie,
Czy znacie jakąs alternatywę dla Mirosoft Project do tworzenia i zarządzania projektami na Maca?

Microsoft Project - alternatywa na maca
Started by
bartoszr
, 19 Nov 2008 23:09
7 replies to this topic
Posted 19 November 2008 - 23:09
Posted 20 November 2008 - 00:08
Mac Project Management Software (Pro Version 5 for Mac OS X!)
The Omni Group - OmniPlan
Project Auditors Mac Project Management Tool / Tools
Project Management (Business software < Mac): Softonic
...... i wiele, wiele więcej, a na razie przypominam sobie tyle.
The Omni Group - OmniPlan
Project Auditors Mac Project Management Tool / Tools
Project Management (Business software < Mac): Softonic
...... i wiele, wiele więcej, a na razie przypominam sobie tyle.
Posted 20 November 2008 - 09:38
MSP nadaje sie tylko do robienia wykresow Gantta dla zarzadu a nie do prowadzenia projektow
G.

Posted 20 November 2008 - 11:24
Testowałem 2: OmniPlan i Merlin'a. Omni jest prostszy i tańszy, Merlin jest droższy, ale ma o wiele więcej funkcji. Dla mnie istotna była wymiana danych z MS Projectem i Merlin robi to praktycznie bezbłędnie (import i eksport), a Omni (wersja 1.5) miał z tym problemy.
Zdecydowałem się na Merlina i polecam: prosty w obsłudze, bogaty w funkcje i estetyczny.
Posted 21 November 2008 - 20:08
FastTrack Schedule
Posted 27 December 2008 - 14:21
Ze swej strony polecam cały pakiet do zarządzania projektami: ConceptDraw Office, na który składają się aplikacje ConceptDraw Project, MindMap i PRO (schematy, rysunki, wizualizacja projektów, etc.).
ConceptDraw Product Line - Integrated business productivity solution: brainstorming, mind mapping, project management, business diagramming and more.
ConceptDraw Product Line - Integrated business productivity solution: brainstorming, mind mapping, project management, business diagramming and more.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users