Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Creative EP-630i - gdzie kupić?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
32 odpowiedzi w tym temacie

#26 Shimekk

Shimekk
  • 21 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 listopada 2008 - 00:53

haha, to co polecasz ? Uzywam sennheiserow zawodowo i uwazam, ze jest to jedna z lepszych firm produkujacych sluchawki.

#27 deck

deck
  • 85 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 00:58

senszajs nie ma słuchawek referencyjnych ... audiometrycznych tym bardziej ... ma takowe (ref.) beyer, AKG ... nawet KOSS na tym polu nie ma już teraz nic ... znaczy tak - do studia TV dla operatorów kamer czy dla komentatorów sportowych na stadion są fajne słuchaki sennszajsera ... ale do dźwieku (w sensie nagrań) nie ma ... heh ... znaczy nikt z realizatorów tego nie używa a co co producent drukuje na pudełkach nie ma znaczenia .

#28 EKCI

EKCI
  • 655 postów
  • SkądWrocław

Napisano 18 listopada 2008 - 08:05

No dobra.. To pozostaje Shure (Koss odpada - nie chce słuchawek tego typu)? Czy może macie jeszcze jakieś słuchawki dla audiofilów? :)

#29 deck

deck
  • 85 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 11:57

grado są dla audiofili, ale to porządna półka i łoją dołem jak wściekłe ... ale mają być douszne tylko - tak ? z dousznych najlepsze jakie słyszałem w życiu to były SHURE, bo oni robia doskonałe profesjonalne odsłuchy na scenę także wiedza jak takie słuchawki mają wyglądać ... W kazdym razowcu nawet najlepsza słuchawka douszna zawsze zostaje zdeklasowana jakoscia brzmienia przez jakiś odpowiednik wśród normalnych (nausznych/dookołausznych) słuchawek ...

#30 EKCI

EKCI
  • 655 postów
  • SkądWrocław

Napisano 18 listopada 2008 - 13:48

A wiesz jak niskie tony w Shur'ach?

#31 deck

deck
  • 85 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 13:52

nie słuchałem wszystkich ... w tych za 600-900 doły są spoko . a w tych za 300 nie wiem ... w tym budżecie IMO trzeba samemu sprawdzić ...

#32 Wencek

Wencek
  • 117 postów
  • SkądOchota, Warszawa, Poland, Poland

Napisano 18 listopada 2008 - 14:21

mogę polecić te jeśli chodzi o bez mic'a
Sennheiser CX 300 CX300 gw.PL, wysylka, RATY !! (476362350) - Aukcje internetowe Allegro
ogólnie sennheiser ownuje creative'a

#33 seta7

seta7
  • 150 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 14:36

Mój brat miał te senki i przesiadł się na Creative zen aurvana. Moim zdaniem lepsze zenki.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych