Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[3G] Resetowanie IPhona (iBrickr)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Karolus

Karolus
  • 12 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 09:36

Od razu pisze że nie napisałem wersji oprogramowania w temacie ponieważ nie zdążyłem nawet tego sprawdzić. Otóż od 2 dni mam nowego IPhona 3G 16GB i zacząłem się nim trochę bawić coś pokombinowałem i się zawiesił, próbowałem go już resetować ale to nic nie daje. Czytałem na forum że istnieje możliwość zresetowania przez program iBrickr, prosił bym o jakąś instrukcje jak to zrobić :)

#2 dymex

dymex
  • 139 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 10:25

restore, opcja szukaj?

#3 Karolus

Karolus
  • 12 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 10:34

Wiem jak zrobić restore tylko czy po zrobieniu tego będę miał język polski tak jak wcześniej ?

#4 magorka

magorka
  • 518 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 listopada 2008 - 10:46

W iP 3G jezyk polski jest jezykiem "urzedowym". Mozesz smialo robic restore

---- Dodano 16-11-2008 o godzinie 12:47 ----
Resetowanie odbywa sie przez rownoczesne przytrzymanie klawiszy home i power, az do wygaszenia i ponownego restartu iP
Moze restore nie bedzie zatem potrzebny :)

#5 Karolus

Karolus
  • 12 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 10:57

Niestety resetowanie nic nie daje niestety musi być restore :)

#6 magorka

magorka
  • 518 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 listopada 2008 - 11:36

A jakie masz objawy. Moze swiecace sie jablko? Jesli masz taki objaw po instalacji czegos z Installera, to podlacz telefon do kompa, wlacz iTunes i czekaj. Bardzo mozliwe, ze po 10-15 min. sie podniesie.

#7 dymex

dymex
  • 139 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 17:50

@Karolus co ty masz w ogóle na myśli pisząc te puste "resetowanie" lol(chodzi mi o to jakie masz objawy że niby ciągle go "resetujesz"). Zrób restore i koniec kropka, bedziesz mial jezyk polski i nie bedzie problemow -.- Możesz użyć opcji szukaj(powinieneś to zrobić przed założeniem tego tematu) jak wprowadzic telefon w tryb DFU aby zrobić restore.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych