Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Format laptopa a problemy z synchronizacją.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gotycki_Zdun

Gotycki_Zdun
  • 8 postów
  • SkądGorzów Wlkp.

Napisano 14 listopada 2008 - 23:37

Zacznę od przeprosin jeśli dubluję temat. Proszę o wyrozumiałość - wciąż raczkuję na tym forum. Przejdę do rzeczy. W wyniku zgubnego działania wirusa zmuszony byłem sformatować na nowo komputer. Zainstalowałem windę XP i iTunes. Po podłączeniu iPoda i próbie synchronizacji, iTunes ostrzega mnie, że zaraz pokasuje mi dane z odtwarzacza. Tu pojawia się pytanie: jak dorzucić kolejne utwory nie narażając się na utratę już posiadanych? Proszę o łopatologiczną instrukcje, jeśli o możliwe. Dziękuję za zainteresowanie i pomoc.

#2 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 14 listopada 2008 - 23:40

no raczej się nie da jeśli go wcześniej ustawiłeś na synchronizację chyba że jak go podłączysz, odmówisz synchronizacji to możesz sobie włączyć opcję ręcznego zarządzania - sprawdź ewentualnie możesz wyciągnąć to co masz na iPodzie (jak to ci nie powiem, bo szczegółów żadnych nie podałeś) i wrzucić jeszcze raz ogólnie to możesz poszukać programów do wyciągania muzyki z iPoda

#3 virgin71

virgin71

• 12 562 postów
  • SkądWrocław

Napisano 15 listopada 2008 - 10:46

są one wypisane na wikipedii

#4 Gotycki_Zdun

Gotycki_Zdun
  • 8 postów
  • SkądGorzów Wlkp.

Napisano 15 listopada 2008 - 10:55

Czy dobrze rozumiem, że powinienem skopiować wszystkie płyty z iPoda (np. programem yamipod) na komputer? W jakim katalogu to potem umieścić by iTunes uznał "za swoje" i jak to podać, aby nie wykasować istniejącej muzyki z odtwarzacza? Dodam, że iTunes mam zainstalowane na partycji C: i nic nie mieszałem w ustawieniach instalacji. Kurcze, trudne te pierwsze kroki...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych