Zacznę od przeprosin jeśli dubluję temat. Proszę o wyrozumiałość - wciąż raczkuję na tym forum. Przejdę do rzeczy. W wyniku zgubnego działania wirusa zmuszony byłem sformatować na nowo komputer. Zainstalowałem windę XP i iTunes. Po podłączeniu iPoda i próbie synchronizacji, iTunes ostrzega mnie, że zaraz pokasuje mi dane z odtwarzacza. Tu pojawia się pytanie: jak dorzucić kolejne utwory nie narażając się na utratę już posiadanych? Proszę o łopatologiczną instrukcje, jeśli o możliwe.
Dziękuję za zainteresowanie i pomoc.
Format laptopa a problemy z synchronizacją.
Started by
Gotycki_Zdun
, 14 Nov 2008 23:37
3 replies to this topic
Posted 14 November 2008 - 23:37
Posted 14 November 2008 - 23:40
no raczej się nie da jeśli go wcześniej ustawiłeś na synchronizację
chyba że jak go podłączysz, odmówisz synchronizacji to możesz sobie włączyć opcję ręcznego zarządzania - sprawdź
ewentualnie możesz wyciągnąć to co masz na iPodzie (jak to ci nie powiem, bo szczegółów żadnych nie podałeś) i wrzucić jeszcze raz
ogólnie to możesz poszukać programów do wyciągania muzyki z iPoda
Posted 15 November 2008 - 10:46
są one wypisane na wikipedii
Posted 15 November 2008 - 10:55
Czy dobrze rozumiem, że powinienem skopiować wszystkie płyty z iPoda (np. programem yamipod) na komputer? W jakim katalogu to potem umieścić by iTunes uznał "za swoje" i jak to podać, aby nie wykasować istniejącej muzyki z odtwarzacza? Dodam, że iTunes mam zainstalowane na partycji C: i nic nie mieszałem w ustawieniach instalacji. Kurcze, trudne te pierwsze kroki...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users